Life

Cum arată acum Plușica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Tânăra a făcut schimbări radicale

13.07.2020 | 12:16
Cum arata acum Plusica fosta concurenta de la Puterea Dragostei Tanara a facut schimbari radicale
Cum arată acum Plușica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Tânăra a făcut schimbări radicale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Plușica, pe numele real Raluca Marina Gheorghe, este una dintre cele mai apreciate și frumoase concurente din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Tânăra a făcut schimbări radicale în mediul online, afișând un look nou și fresh.

Fosta concurentă este admirată și adorată de fanii emisiunii, ținându-și fanii de pe rețelele de socializare la curent la ultimele evenimente din viața ei. Tânăra a dat jos câteva kilogramele bune de când a ieșit din casa Puterea Dragostei și nu doar atât.

ADVERTISEMENT

Tânăra se simte extrem de bine în propria piele mărturisind în mediul online că acum are o greutate de fotomodel. Întrebată de o fană care este greutatea din clipa de față, răspunsul Plușicăi nu a întârziat să apară mărturisind că are 51 de kilograme.

Plușica, schimbări radicale după ieșirea din casa Puterea Dragostei

Și aceasta nu este singura schimbare radicală pe care a suferit-o tânăra în ultima perioadă. Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa că Plușica a renunțat la culoarea blond în favoarea șatenului, nuanță care o prinde foarte bine.

ADVERTISEMENT

Sexy și plină de viață, Plușica și-a păstrat zâmbetul larg și umorul ieșind din orice situație cu capul sus. Fosta concurentă de la Kanal D a știut să se facă plăcută datorită spontaneității și naturaleței fiind o prezență foarte plăcută pe micile ecrane.

Schimbările ar putea fi puse de seama noului iubit, Raluca Marina Gheorghe găsindu-și fericirea în brațele unui bărbat despre care nu a dezvăluit prea multe. Tânăra a suferit după despărțirea de Daniel, concurent și el la Puterea Dragostei, dar acum pare în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Concurenta Puterea Dragostei și Culiță Sterp, relație ascunsă de ochii lumii?

Despre Plușica s-a vorbit o perioadă destul de lungă după ce a părăsit casa „Puterea Dragostei”, mai ales pentru că s-a zvonit că ar avea o relație amoroasă cu manelistul Culiță Sterp. Niciunul dintre ei nu și-a asumat relația, artistul dorind să se creadă că este burlac.

După câteva luni în care au fost văzuți mergând împreună peste tot se pare că s-au despărțit, separarea venind înainte ca Culiță Sterp să mai acorde o șansă relației cu fosta sa soție, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

„Între Culiță Sterp și Plușica a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se  vedeau regulat și se întâlneau în secret.

Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el nu a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea.

Motivul nu l-au spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat o persoană apropiată celor doi, informează wowbiz.ro.

View this post on Instagram

❤️all i want ♾❤️

A post shared by Pluși (@iamralucamarina) on

 

 

ADVERTISEMENT