Life

Cum arată acum primul om cu transplant de față și mâini. După un lung chin, și-a găsit dragostea

Așa arată primul om din lume care a trecut printr-un transplant de față și mâini. A reușit să-și găsească dragostea după mult chin.
05.07.2023 | 18:48
Cum arata acum primul om cu transplant de fata si maini Dupa un lung chin sia gasit dragostea
Așa arăta înainte, Joe DiMeo primul om cu transplant de față și mâini. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joe DiMeo este primul om care a suferit un transplant de față și de mâini, după ce a suferit un accident cumplit în anul 2018. A suferit mai multe operații înainte să primească chipul unui bărbat de 48 de ani, iar acum și-a găsit dragostea.

Cum arată acum Joe DiMeo, primul om cu transplant de față și mâini

Jo DiMeo are o poveste de viață incredibilă. În iulie 2018, mașina tânărului acum în vârstă de 24 ani, a luat foc după un accident ce a avut loc în New Jersey. Atunci, bărbatul a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și i-au fost amputate vârfurile degetelor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Jo DiMeo a trecut prin 20 de operații de reconstrucție cu grefe de piele. Medicii de la centrul medical Langone de la Universitatea din New York au luat, în anul 2020, decizia de efectua un transplant simultan de față și de mâini, care a durat 23 de ore.

Tânărul a povestit în cadrul unui interviu că a primit chipul unui bărbat în vârstă de 48 de ani, care suferise un accident vascular cu două zile înainte. Cu toate că a glumit și a dezvăluit că nu l-ar fi deranjat să aibă fața unei femei, pentru a scăpa de bărbierit, le este recunoscător tuturor celor 140 de cadre medicale care au făcut posibil transplantul.

ADVERTISEMENT

„Donatorul meu a fost victima unui accident vascular cerebral, în vârstă de 48 de ani, care a murit cu două zile înainte de operația mea. Nu m-am simțit ciudat să mi se ofere chipul cuiva care avea de două ori vârsta mea.

Pentru că eram complet gata să-mi încep viața din nou. Acesta sunt eu acum și m-am împăcat cu asta destul de repede. Oamenii se uită mereu la mine, dar nu mă deranjează, pentru că și eu m-aș uita”, a declarat Jo DiMeo, citat de peroz.com.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a găsit dragostea

Joe DiMeo primul om cu transplant de față și mâini iubita plajă apă
Joe DiMeo și iubita lui. Sursa foto: Instagram

Pe de altă parte, la trei ani de la transplantul de față și mâini, Jo DiMeo și-a găsit dragostea. El a cunoscut-o pe Jessica Koby, în vârstă de 32 de ani, în mediul online, ea fiind cel care i-a scris, impresionată fiind de povestea sa.

Subiectul comun a fost o rasă de câini, iar apoi s-au înțeles atât de bine, încât Jessica a hotărât să mute în New Jersey alături de iubitul său. Ei s-au mutat împreună, iar Koby l-a văzut pe Jo DiMeo îndeplinindu-și cel mai mare vis, a condus din nou.

ADVERTISEMENT

„Îmi place că este blând, bun și atât de curajos. În ciuda tuturor lucrurilor prin care a trecut, rămâne pozitiv. Îmi place foarte mult la el că este foarte informat și poate purta o conversație cu oricine. Cred că cineva educat și care vorbește foarte bine este foarte atractiv”, a spua iubita lui Jo DiMeo.

Pe de altă parte, primul om cu transplant de față și mâini nu este surprins că a reușit să-și facă o iubită. „Sunt același pe dinăuntru. Nimic nu s-a schimbat în afară de pielea mea”, a declarat tânărul, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României