Life

Cum arată acum Soso de la Big Brother, primul câștigător al emisiunii. Cu ce se ocupă în prezent

Cum arată și cu ce se ocupă acum Soso de la Big Brother, la 20 de ani de la participare. A fost primul câștigător al emisiunii.
18.03.2023 | 17:30
Cum arata acum Soso de la Big Brother primul castigator al emisiunii Cu ce se ocupa in prezent
Cum arată acum Soso de la Big Brother. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soso a participat la Big Brother acum 20 de ani și a și câștigat emisiunea, dar cum arată în prezent? Viața fostului concurent este total diferită acum. Acesta a plecat de mai mult timp din România.

Cum arată acum Soso de la Big Brother. Cu ce ce ocupă primul câștigător al emisiunii

Emisiunea Big Brother a fost difuzată în România la începutul anilor 2000, la Prima TV. Prezentatorii au fost Andreea Raicu și Virgil Ianțu, iar show-ul a fost un adevărat succes la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Reality show-ul aduna 12 persoane în aceeași casă, fără televizor, ziare, internet sau ceasuri. Aceștia erau complet izolați de lumea exterioară și erau filmați non stop.

Primul sezon al emisiunii a fost difuzat în anul 2003 și a fost câștigat de Sorin “Soso” Fișteag. Fostul concurent a părăsit de ceva timp țara natală, iar acum este stabilit în Germania, unde lucrează ca medic.

ADVERTISEMENT

Recent, Soso s-a întâlnit cu cei doi foști prezentatori ai îndrăgitei emisiuni. Virgil Ianțu a postat o imagine pe rețelele sociale, iar internauții l-au recunoscut și se bucură pentru succesul său.

“Pe Andreea o știți bine, dar cine e domnul cu ochelari? Astăzi e un medic foarte important și respectat în Germania. Sunt curios dacă vă amintiți. Eu spun atât… După 20 de ani”, a scris prezentatorul TV pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Andreea Raicu, Virgil Ianțu și Soso de la Big Brother
Soso de la Big Brother, alături de Andreea Raicu și Virgil Ianțu. Sursa foto: Facebook

În prezent, Sorin Fișteag are 42 de ani, trăiește în Germania și duce o viață departe de lumina reflectoarelor, la 20 de ani de când a câștigat Big Brother. Nu a fost atras de lumea showbiz-ului, așa că a continuat studiile la Facultatea de Medicină din Timișoara.

În Germania, Sorin Fișteag lucrează ca specialist în medicină internă, iar a doua specializare a fost pneumologia. În perioada pandemiei, acesta a tratat pacienții bolnavi de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Soso cu premiul câștigat la reality show

A câștigat atunci premiul de 50.000 de dolari, dar nu l-a irosit și nici nu a profitat de notorietatea dobândită în urma participării la show. Din contră, i-a folosit pentru a-și achiziționa apartament și pentru călătorii, dar și alte lucruri celor dragi.

“Pe atunci, banii ăştia însemnau mult. Mi-am achiziţionat un apartament, iar maşină le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor, am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult”, a declarat el pentru OK! Magazine, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT