Fotbal international

Cum arată acum stadionul “Bernabeu”! Real Madrid a cheltuit 500 de milioane de euro

30.10.2020 | 23:35
Cum arata acum stadionul Bernabeu Real Madrid a cheltuit 500 de milioane de euro
Cum arată acum stadionul "Bernabeu"! Real Madrid a cheltuit 500 de milioane de euro (foto:hepta)
ADVERTISEMENT

Giganții iberici de la Real Madrid au investit peste 500 de milioane de euro în remodernizarea stadionului Santiago Bernabeu. Arena este în plină reconstrucție, aceasta devenind una dintre cele mai moderne din întreg fotbalul mondial.

Real Madrid a primit aprobarea de a începe construcțiile de reamenajare a stadionului Santiago Bernabeu, iar lucrările au ca termen de finalizare începutul sezonului 2022-2023.

ADVERTISEMENT

Stadionul din Madrid are o vechime de 73 de ani iar capacitatea acestuia în prezent este de 80.243 de locuri.

Cum arată acum stadionul “Bernabeu”

 

Investiția de peste 500 de milioane de euro va consta într-o transformare completă a vechiului stadion. Arena Santiago Bernabeu va beneficia și de un acoperiș retractabil iar, în mod ciudat, capacitatea va scădea doar cu un singur loc de la 80.243 la 80.242.

ADVERTISEMENT

Deasemenea, în interior, va fi amplasat un ecran 360 de grade care se va întinde pe toată lățimea terenului. Momentan, la 7 luni de la începerea proiectului, acoperișul este în faza de montaj.

Cum arată acum stadionul “Bernabeu”! Real Madrid a cheltuit 500 de milioane de euro (foto:hepta)

În interiorul complexului se vor amenaja spații destinate suporterilor, restaurante, hoteluri și bineînțeles celebrul muzeu, singurul din fotbalul european care conține 13 trofee supreme continentale.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez: “Va fi cel mai modern stadion din lume”

Santiago Bernabeu”își propune să devină si un model în domeniul de imaginea al arenelor sportive din întreaga lume, atât din punct de vedere sportiv cât și arhitectural.

Florentino Perez se declară încrezător că noul stadion va fi cel mai modern de pe planetă: “Noul station va continua să fie locația care va genera emoțiile de fericire care își vor pune amprenta pe viitorul clubului Real Madrd.

ADVERTISEMENT

Va fi cel mai modern stadion din lume. În interiorul său, Real Madrid va fi, din nou, recunoscut ca cel mai titrat club din secolul 21. Va fi un nou stadion, o tradiție care va continua, un motiv de mândrie și de fericire pentru toți fanii și membrii clubului nostru”.

ADVERTISEMENT