Life

Cum arată Adele, după ce a slăbit 45 de kilograme. Artista este de nerecunoscut, după ce și-a schimbat complet look-ul

05.08.2020 | 12:19
Cum arata Adele dupa ce a slabit 45 de kilograme Artista este de nerecunoscut dupa ce sia schimbat complet lookul
ADVERTISEMENT

Adele s-a schimbat radical, abia dacă o mai recunoști. După divorțul de Simon Konecki, în 2018, artista a trecut printr-o transformare miraculoasă. A reușit să slăbeacă 45 de kilograme, dar acesta a fost doar începutul.

Nu avea nevoie de un trup sculptat pentru a câștiga notorietate și a fi apreciată de public. Vocea inconfundabilă a făcut-o celebră și i-a adus admirația și dragostea fanilor. Schimbările pe care le-a făcut au fost pentru ea, pentru a se simți mai bine în pilelea ei.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, artista şoca fanii cu apariția pe o plajă din Caraibe. Slabă, cu părul scurt, şi extrem de dezinvoltă, alături de prieteni. Între timp, i-a crescut părul, iar acum se bucură de niște onduleuri superbe.

Schimbare completă de look pentru Adele

„Obișnuiam să plâng, dar acum transpir…”, a scris artista pe Instagram, la scurt timp după ce a reușit să slăbească mai bine de 40 de kilograme, în doar câteva luni. Adele a arătat că se poate orice, atunci când îți dorești cu adevărat.

ADVERTISEMENT
Adele
Artista este de nerecunoscut, după ce și-a schimbat complet look-ul. sursă foto: Instagram

Așa arată acum Adele. Cu părul lung, ușor buclat, și cu 45 de kilograme mai slabă, artista este de nerecunoscut. Vocea o ajută să nu fie confundată. Reacțiile fanilor au început să curgă imediat. Unii au felicitat-o pentru felul în care arată acum, alții au fost de părere că înainte era mai bine.

„Adele este prea slabă, ar trebui să ne îngrijoram?” a scris un comentator pe social media. „Este înfricoșător. Nu este un lucru bun”, a scris un altul.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, artista i-a adus un tribut bunei sale prietene Beyoncé, la lansarea noului album. „Îți mulțumim, Regino, că ne faci să ne simțim atât de iubiți prin intermediul artei tale”, a scris Adele în dreptul fotografiei postate pe contul de socializare.