Life

Cum arată Adelina Pestrițu în poza de buletin! Aproape că nu o mai recunoști

10.07.2020 | 16:24
Cum arata Adelina Pestritu in poza de buletin Aproape ca nu o mai recunosti
Adelina Pestrițu este într-o continuă schimbare. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă aparițiile pe micul ecran au devenit din ce în ce mai rare în ultimii ani, Adelina Pestrițu nu a părăsit deloc spațiul public. Ba chiar recunoaște cu mândrie că își duce traiul datorită rețelelor de socializare, unde a reușit să clădească o comunitate de peste un milion de urmăritori care îi apreciază postările și o consideră un adevărat „influencer”.

Dacă nu ne credeți, e de ajuns să aruncați o privire pe pagina sa de Instagram și vă veți convinge cu siguranță. Ba chiar sunt șanse mari ca stilul nonconformist pe care îl adoptă de fiecare dată să vă cucerească. Unde mai pui că fotografiile sale fac deliciul admiratorilor de sex masculin, mai ales de când cu noua schimbare de look.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Liviu Vârciu și-a tuns părul scurt și s-a ras pe o parte, optând astfel pentru o coafură care o prinde foarte bine, în ciuda faptului că nu s-a mai afișat așa de ani buni. Și nu o spunem doar noi, ci și fanii săi, care au copleșit-o cu laudele după cea mai recentă postare.

Cum arată Adelina Pestrițu în poza de buletin. A renunțat la machiaj

Vorbim despre o imagine în care bruneta a reușit să își asorteze tunsoarea cu un outfit cool, în timp ce se afla în mașina personală. „Aşa aş vrea să-mi fie poza de buletin”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă dorința ei nu poate deveni realitate din motive demne de înțeles, poza de buletin ar stârni cu siguranță admirația privitorilor. Asta pentru că vedeta avea pe atunci părul lung până la umeri și a renunțat aproape în totalitate la machiaj, ceea ce o face mai naturală ca oricând.

Și-a pierdut ambele bunici într-o săptămână: „Îmi venea să plâng în direct”

Sinceră și deschisă cum o cunoaștem, vedeta nu ezită să vorbească deschis chiar și despre cel mai dureros episod din viața sa. Ambele bunici ale frumoasei brunete au murit în aceeași săptămână, însă a trebuit să își stăpânească lacrimile de dragul telespectatorilor. Adelina prezenta pe atunci o emisiune de tip tabloid difuzată de Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara, la Wowbizz, trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită.

Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos. Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct. Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea”, a povestit fosta soție a lui Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT