Life

Cum arată adevărata Gina Felea, tânăra după care s-a creat un personaj în serialul „Băieți de oraș”

19.11.2020 | 16:01
Cum arata adevarata Gina Felea tanara dupa care sa creat un personaj in serialul Baieti de oras
Adevărata Gina Felea, patroană de cluburi în Torino. Foto: Youtube Huff
ADVERTISEMENT

Toată România a auzit de Gina Felea, personajul care a făcut istorie în online-ul românesc în serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1, în care joacă Mihai Bendeac, însă puțini știu că această femeie există în realitate și nu e actriță!

Adevărata Gina Felea, pe care actorii de la Antena 1 au parodiat-o în serialul mai sus amintit, locuiește în Italia și a devenit cunoscută la vârsta de 19 ani când anunța că angajează fete la clubul ei de noapte din Torino.

ADVERTISEMENT

La început, Gina a fost dansatoare la unul din cluburile cu beculețe roșii din Torino, iar visul ei de a deveni patroană a devenit realitate pe parcursul vieții.

Gina Felea, patroană de cluburi în Italia

Astfel că, în 2014 le-a încurajat pe tinere să își urmeze visul, așa cum a făcut-o și ea, pentru a le oferi o viață mai bună lor și familiei lor.

ADVERTISEMENT

Clipul în care Gina le chema pe românce la clubul ei de noapte din Torino a ajuns viral în urmă cu 6 ani, iar de atunci personajul ei a devenit unul din cele mai populare din serialele de comedie românești, interpretat de Anca Dinicu.

gina felea
Așa arată Gina Felea acum. Foto: Instagram

Blondina care i-a cucerit pe români, mai ales prin felul în care i-a dat viață Dinicu, este neschimbată. Chiar dacă au trecut 6 ani de când a început să existe în memoria noastră, timpul pare că a jucat în favoarea ei.

ADVERTISEMENT

Mesajul cu care s-a făcut remarcată

Chiar și astăzi, multe doamne și domnișoare îi scriu des femeii rugând-o să le accepte în locația ei, dorind și ele să ducă o viață de lux.

„Mă numesc Gina. Sunt româncă, dar locuiesc în Italia de 11 ani. De cinci ani sunt patroana a două cluburi aici în Italia și acest video îl fac special și îl adresez tuturor persoanelor de a veni să lucreze la mine.

ADVERTISEMENT

Ofer cazare și toate condițiile necesare pentru o muncă satisfăcătoare. Dau ajutor fetelor care au nevoie de un sprijin moral, pentru că știu cum este când pleci de acasă, la 19 ani, fără niciun ajutor, pe un drum străin. Mi-a fost foarte greu și mie, de aceea, toate fetele, vor avea tot ajutorul meu posibil”, este mesajul de pe Youtube prin care Gina Felea a devenit cunoscută.

 

ADVERTISEMENT
Tags: