Life

Cum arată Adriana Iliescu, cea mai vârstnică femeie din România care a dat naștere unui copil. Ultimele imagini în care a fost surprinsă

Adriana Iliescu are 84 de ani, iar fiica sa, Eliza, 18 ani. Ultimele imagini publice cu cele două. La ce vârstă a născut femeia
16.01.2023 | 08:00
Cum arată în prezent cele două. Eliza are 18 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu deține în continuare recordul de cea mai în vârstă mamă din România, după ce în 2005, la 66 de ani, a adus-o pe lume, prin inseminare artificială, pe fiica ei, Eliza. Ajunsă în prezent la 84 de ani, trecerea timpului pare că își spune cuvântul pe chipul fostului cadru didactic.

Cum mai arată Adriana Iliescu, singura mamă în vârstă din România. Are 84 de ani

În pofida bătrâneții, Adriana Iliescu este tot o mamă responsabilă. Din puținul său, își întreține fiica la două facultăți, care în momentul de față are 18 ani.

ADVERTISEMENT

Eliza a intrat la Facultatea de Litere și Facultatea de Științe Umane, după ce a terminat ca șefă de promoție Colegiul Dimitrie Pacurea din București. Tânăra pare că vrea să-i calce pe urme mamei, care a predat la facultate limba română.

”Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură.

ADVERTISEMENT

Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Univesități prestigioase din București”, a spus Eliza pentru impact.ro

Eliza fiica, Adrianei Iliescu, studentă la două facultăți. Ce venituri are mama sa pentru a o întreține

Adriana Iliescu ar avea o pensie lunară de 4.000 de lei, completată de o indemnizație de 2.000 de lei, din partea Uniunii Scriitorilor din țară. Asta pentru că ea este și autoarea unor cărți de povești pentru copii.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru a se asigura că-i va asigura un trai cu cele necesare Elizei, Adriana Iliescu nu exclude să apeleze la un credit bancar.

”Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet!

ADVERTISEMENT

Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a spus Adriana Iliescu pentru playtech.ro

În 2005, Adriana Iliescu, originară din Craiova, nu doar că a atras atenția publică prin dorința sa de a fi mamă la cei 66 de ani, dar a și intrat în Cartea Recordurilor. Până pe 29 decembrie 2006, a deținut recordul de cea mai vârstnică mamă din lume.

Adriana Iliescu a adus-o pe lume, pe Eliza, la Maternitatea Giulești. Totuși, nu este copilul său biologic, fiindcă ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi, pentru a i se face fertilizare in vitro.

ADVERTISEMENT
Tags: