Life

Cum arată Alesia, fiica Danei Marijuana. Copila a moștenit talentul muzical de la mama sa. Foto

16.05.2020 | 07:36
Cum arata Alesia fiica Danei Marijuana Copila a mostenit talentul muzical de la mama sa Foto
ADVERTISEMENT

Dana Marijuana, pe numele adevărat Dana Coteanu, a avut o viață zbuciumată internându-se de multe ori în centrele de dezintoxicare, dar de câțiva ani s-a cumințit și este mândră de cele două fete: Alesia (14 ani) și Iris (5 ani).

Alesia îi seamănă leit mamei sale, artista Dana Marijuana

De curând, cunoscuta artistă din showbiz-ul românesc a postat o imagine cu fiica cea mare, Alesia, fanii rămânând surprinși de asemănarea izbitoare dintre ele.

ADVERTISEMENT

Dana Coteanu a devenit cunoscută cu piesa „Cea mai fidelă fată” în anii ‘90, dar și datorită colaborărilor pe care le-a avut cu La Familia. Artista a avut parte de o viață plină de încercări, dar nu s-a lăsat învinsă și a făcut în așa fel încât fiicelor sale să nu le lipsească nimic.

Dana Marijuana este mândră nevoie mare de fete pe care le crește singură. Cea mare, Alesia în vârstă de 14 ani, îi seamănă perfect solistei, tânăra adolescentă a moștenit trăsăturile artistei, precum și zâmbetul larg cu care ne-a obișnuit aceasta.

ADVERTISEMENT
Dana Marijuana și fiica sa Alesia
Dana Marijuana alături de fiica sa cea mare, Alesia (14 ani). Sursa foto: click.ro

Fiica Danei Marijuana, pasionată de muzică

Și unde mai pui că fata a moștenit și talentul muzical de la mama sa, demonstrând în urmă cu câțiva ani că are o voce impecabilă în timp ce cânta o melodie în limba engleză.

Alesia nu are momentan studii muzicale, însă Dana Marijuana este conștientă că acest domeniu este plin, fiica sa probabil neavând șansa să se lanseze în muzică. Rapperița a mărturisit că o va susține pe Alesia dacă va ajunge în cele din urmă persoană publică. 

ADVERTISEMENT

„Fiica mea nu are studii muzicale, nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie, dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, povestea Dana Marijuana în urmă cu câțiva ani pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă artista de când a renunțat la muzică

Solista a renunțat la cariera muzicală în urmă cu mulți ani, iar în clipa de față confecționează bijuterii hand made pe care le vinde la târgurile de profil.

Se pare că Dana Marijuana este foarte talentată în acest domeniu fiind ofertată de designeri și artiști precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu sau Cristina Rus.

Și pentru că această sursă de venit nu a fost de ajuns, rapperița s-a lansat și în domeniul modei, confecționând rochii atât pentru mame, cât și pentru fete.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: