Life

Cum arată Alexia Eram după operația suferită. Andreea Esca a venit să o ia de la spital / Foto

16.11.2020 | 13:42
Cum arata Alexia Eram dupa operatia suferita Andreea Esca a venit sa o ia de la spital  Foto
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a suferit, vineri, o operație de apendicită, iar după două zile de spitalizare, tânăra a plecat acasă. Andreea Esca a venit să-și ia fata de la spital, pentru că are nevoie de ajutor după intervenție.

Orice operație este grea, mai ales că după intervenție corpul are nevoie de recuperare. Alexia Eram a suferit o operație chirurgicală la finalul săptămânii trecute, care s-a terminat cu bine.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce tânăra a avut niște dureri abdominale cu o seară înainte, iar apoi a ajuns la urgențe. Medicii i-au sugerat să se opereze, astfel că Alexia a fost supusă intervenției la un spital privat din România.

După operația suferită, fiica Andreei Esca se află într-o stare bună, sprijinită, desigur, de mama ei, celebra știristă, care a venit să o ia de la spital.

ADVERTISEMENT

„Gata, m-am externat. A venit mama să mă ia. Avem și măști corespunzătoare, mamă și fiică”, a spus Alexia Eram într-un Insta Story.

Alexia Eram s-a operat vineri de apendicită

Înainte și după intervenția suferită, fiica Andreei Esca și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate. Ea a avut parte de confort la spital, unde s-a uitat la Pro tv înainte de operație, la Măruță, după care s-a plâns că îi este foame și sete. Operația a avut loc după masa, iar Alexia a făcut un story și după.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața, dragii mei! Am zis că revin cu un update. Am ajuns la spital, m-am internat și aștept să intru în operație, cred că mai pe seară. Mi-au pus o branulă și acum aștept.

Încerc să îmi păstrez optimismul, dar îmi este foarte frică de anestezie și pentru că este prima mea operație, dar sunt sigură că o să fie totul bine”, a precizat tânăra, în cursul zilei de vineri.

ADVERTISEMENT

,,A început să mi se facă foarte foame și sete, dar nu am voie să mănânc sau să beau nimic până la operație și nici după”, a continuat aceasta.

După operație, Alexia Eram le-a dezvăluit admiratorilor de pe Instagram că operația s-a terminat cu bine.  „Gata! Sunt bine! Mulțumesc pentru toate mesajele 🖤🖤🖤“, a scris fiica Andreei Esca în secțiunea de story.

ADVERTISEMENT