Life

Cum arată Alexia Eram nemachiată. Fiica Andreei Esca s-a filmat la sala de fitness

Alexia Eram s-a afișat fără pic de machiaj la sala de fitness, acolo unde își antrenează din greu corpul pentru a fi mereu în formă.
04.11.2021 | 12:36
Cum arata Alexia Eram nemachiata Fiica Andreei Esca sa filmat la sala de fitness
Alexia Eram, influenceriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și-a surprins fanii cu cea mai nouă apariție a sa! Fiica Andreei Esca a publicat câteva videoclipuri în care se antrenează la sala de fitness, pe contul ei de Instagram.

Toată lumea a observat cât de bine îi stă tinerei influencerițe fără prea mult machiaj, aceasta putând fi observată așa destul de rar.

ADVERTISEMENT

Întrucât la sala de fitness ar fi riscat să i se scurgă tot machiajul de la antrenament, vedeta a preferat să apară cât se poate de natural.

Alexia Eram are un corp de invidiat

Cei care o admiră pe fata prezentatoarei de la PRO TV au remarcat, tototdată, și cât de bine lucrat este corpul ei.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Mario Fresh are un abdomen plat, după care multe domnișoare tânjesc. Pentru fizicul ei, vedeta face eforturi uriașe. Pe lângă mișcare, Alexia este foarte atentă și la ce mănâncă, evitând lucrurile nesănătoase.

Vedeta în vârstă de 21 de ani a devenit un adevărat model pentru tinerii de seama ei și nu doar pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Tânăra se întreține de doi ani din propria ei muncă. Într-un podcast recent, influencerița a spus că părinții ei au educat-o că trebuie să lupte pentru ceea ce își dorește.

Alexia Eram se antrenează destul de des la sala de fitness. Foto: Instagram

De doi ani trăiește din banii ei

Nu a uitat însă de ajutorul pe care l-a primit de la părinți, însă preferă ca în ultima perioadă să se bazeze doar pe banii pe care îi poate face de una singură.

ADVERTISEMENT

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților. Nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit.

Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri. Speculează că am tot timpul ajutorul părinților.

Părinții mei m-au educat foarte bine. Ei au vrut să înțeleg valoarea banilor. Mi-au spus că trebuie să muncesc pentru ceea ce am”, a declarat Alexia Eram în podcastul lui Radu Țibulcă.

Tânăra are propria linie de cosmetice și, pe lângă asta, câștigî bani frumoși și din promovările unor produse pe Instagram.

ADVERTISEMENT