Life

Cum arăta Alin Sălăjean de la Survivor România la 18 ani. Fostul Războinic este de nerecunoscut

Alin Sălăjean de la Survivor România le-a dezvăluit fanilor cum arăta la 18 ani. Fostul Războinic a postat o fotografie pe rețelele sociale.
26.07.2021 | 21:38
Cum arata Alin Salajean de la Survivor Romania la 18 ani Fostul Razboinic este de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean de la Survivor România le-a dezvăluit fanilor cum arăta la vârsta de 18 ani. Fostul concurent din echipa Războinicilor este de nerecunoscut în imaginea pe care a postat-o pe contul de Instagram.

Războinicul a ieșit din competiție după doar două luni din cauza unor probleme medicale. În timpul emisiunii s-a împrietenit cu Albert Oprea, pe care a continuat să-l susțină de acasă.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Alin Sălăjean de la Survivor România la 18 ani

Alin Sălăjean a fost unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor România 2021. Acesta și-a impus întotdeauna punctul de vedere de-a lungul competiției, pe care a părăsit-o după două luni, din cauza unei accidentări.

Fanii au fost foarte triști, din moment ce Alin Sălăjean era printre cei mai buni. Recent, el i-a surprins pe internauți cu o fotografie postată pe Instagram, de pe vremea când avea doar 18 ani.

ADVERTISEMENT

Fostul Războinic arăta cu totul diferit și avea părul blond la vremea respectivă. Bineînțeles, nu au lipsit comentariile urmăritorilor, care l-au comparat cu Eminem.

Alin Sălăjean la 18 ani
Alin Sălăjean la 18 ani. Sursa foto: Instagram

„Credeam că e Eminem”, „Parcă erai arestat la Jilava”, „De nerecunoscut!”, „Dacă la 18 ani l-ai fi enervat pe Moroșanu, nu mai mergeai la Survivor”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care îl urmăresc.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea s-a amuzat pe seama imaginii postate de fostul său coechipier și a lăsat mai multe emoticoane care exprimă râsul.

Cine este Alin „Buturugă” fostul concurent Survivor România 2021

Alin Sălăjean, poreclit „Buturugă” în emisiune, are 36 de ani, este căsătorit, iar jobul lui este de prezentator de evenimente. La un moment dat, Alin a prezentat o emisiune de la un radio din Cluj, orașul în care locuiește în prezent.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D a fost foarte vocal pe parcursul emisiunii, fiind și bun prieten cu Albert Oprea. După numeroase certuri cu coechipierii săi, mai ales cu Sorin Pușcașu și Musty, Alin Sălăjean a fost eliminat pe motive medicale.

Chiar dacă drumul lui în competiție s-a oprit destul de devreme, Alin a continuat să-l susțină pe Albert de acasă și i-a luat apărarea în fața fanilor atunci când avea conflicte cu Sorin.

„Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut.

Dacă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp.

Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat…”, a spus Alin Sălăjean după ce a fost eliminat.

ADVERTISEMENT