Life

Cum arată Alina Plugaru la mai bine de zece ani de când și-a încheiat cariera. Cum își câștigă banii. Foto

Alina Plugaru a dispărut din lumina reflectoarelor acum mai bine de zece ani. Aceasta a renunțat la vechiul său stil de viață. Iată cu ce se ocupă acum blondina.
22.04.2022 | 00:30
Cum arata Alina Plugaru la mai bine de zece ani de cand sia incheiat cariera Cum isi castiga banii Foto
Cum arată Alina Plugaru la mai bine de zece ani de când și-a încheiat cariera. Cum își câștigă banii. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Plugaru a părăsit lumina reflectoarelor. Fosta vedetă din filmele pentru adulți se afișează cu un look total schimbat față de cel din zilele sale de glorie.

Cum arată Alina Plugaru fără machiaj

Astfel, fanii săi de pe rețelele de socializare o pot vedea într-o nouă ipostază, cea complet naturală. Alina Plugaru abia mai folosește machiajul și își delectează fanii cu imagini cu ea nemachiată.

ADVERTISEMENT

Deși în aparițiile publice aceasta folosea mereu machiajul pentru a arăta impecabil, nu același lucru se poate spune că îl face când postează pe conturile proprii.

Un lucru a rămas, însă, neschimbat la Alina Plugaru. Vedeta încă își păstrează pletele blonde, ca în vremurile în care a devenit faimoasă și a primit titlul de cea mai cunoscută starletă din filmele pentru adulți din România.

ADVERTISEMENT
Alina Plugaru
Cum arată Alina Plugaru fără machiaj. Foto: Instagram

Cu ce se ocupă acum Alina Plugaru

Alina Plugaru a ieșit din viața publică de mai bine de zece ani. Acum, aceasta a renunțat la cariera care a consacrat-o și a deschis propria sa afacere. Aceasta are un salon de masaj erotic.

În pandemie, aceasta își asigura clienții că afacerea sa oferă cele mai bune și sigure condiții pentru orice bărbat decide să îi treacă pragul.

ADVERTISEMENT

“Serviciile de masaj erotic sunt oferite doar cu programare. Domnișoarele noastre poartă mască și mănuși de protecție.

La intrare se face o verificare a temperaturii clienților și a maseuzelor cu un termometru cu infraroșu”, a declarat Alina Plugaru, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din filmele pentru adulți mărturisea că are succes în afaceri pentru că vrea ca totul să iasă impecabil, fiind o perfecționistă.

“Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur.

Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt pentru că întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți”, a mărturisit Alina Plugaru, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: