Life

Cum arată Ami Teiceanu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, la 44 de ani. Cei doi au împreună o fiică

Cum arată la 44 de ani Ami Teiceanu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu. Cei doi au avut o relație acum mult timp și au împreună o fiică.
12.05.2024 | 17:01
Cum arata Ami Teiceanu fosta iubita a lui Liviu Varciu la 44 de ani Cei doi au impreuna o fiica
Liviu Vârciu și fosta iubită, Ami Teiceanu, au împreună o fiică, Carmina. Sursa foto: divahair.ro, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ami Teiceanu este fosta iubită a lui Liviu Vârciu, relația lor fiind încheiată cu mult timp în urmă, iar cei doi au devenit părinții unei fete. La 44 de ani, fosta parteneră a artistului arată foarte bine.

Cum arată acum Ami Teiceanu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu. Are 44 de ani

La începutul anilor 2000, Liviu Vârciu a avut o relație cu Ami Teiceanu. Din legătura lor amoroasă a rezultat o fiică, Carmina, care a împlinit de curând 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Tânăra a postat câteva imagini alături de mama ei, care în prezent are 44 de ani. Carmina Vârciu a postat și o descriere emoționantă în dreptul imaginilor cu cea care i-a dat viață.

“Mamă și fiică. 44 de ani și 22 de ani. Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani, într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândră că ești mama mea, sunt mândră să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc”, a scris fiica lui Liviu Vârciu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

După ce a postat fotografiile, postarea a primit mai multe comentarii, printre care și unul de la Ami Teiceanu. “Puiul meu scump, te iubesc tare”, a scris fosta iubită a lui Liviu Vârciu.

Carmina Vârciu și Ami Teiceanu
Carmina Vârciu și mama ei, Ami Teiceanu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

După ce au văzut imaginile, internauții au fost plăcut surprinși să vadă cât de bine arată Ami Teiceanu. Unii au spus că nu își pot da seama care dintre ele este mama sau fiica.

ADVERTISEMENT

Ami Teiceanu și prezentatorul TV s-au despărțit acum mult timp, iar acesta a cunoscut-o, ulterior, pe Adelina Pestrițu, cu care a fost căsătorit o perioadă.

Cei doi nu au fost, însă, prea mult timp împreună. Liviu Vârciu a cunoscut-o pe Anda Călin în 2016, femeia cu care este împreună și în prezent și care i-a oferit doi copii.

ADVERTISEMENT

Carmina s-a despărțit recent de iubit

Vara trecută, fiica lui Liviu Vârciu s-a afișat alături de noul ei partener, Iustin Chiroiu. Înainte de această relație, tânăra a fost împreună pentru mai mult timp cu un băiat din Arad.

Deși a vorbit, la un moment dat, despre familie și copil, Carmina Vârciu nu mai formează un cuplu cu creatorul de conținut. Luna trecută, tânăra a postat un videoclip în care fredona o melodie despre o altă femeie.

Unii au fost tentați să creadă că este vorba despre actuala iubită a fostului partener. După ce a primit mai multe comentarii de la internauți, Carmina a clarificat situația și a spus că relația cu Iustin reprezintă un capitol încheiat pentru ea.

ADVERTISEMENT