Life

Cum arăta Anca Dumitra în copilărie. Geanina din Las Fierbinți și-a amintit de vacanțele cu părinții: „Atât de dor îmi este”

Anca Dumitra și-a amintit de vacanțele pe litoral petrecute împreună cu părinții. Actrița din Las Fierbinți a dezvăluit că îi este dor de acea perioadă. Cum arăta „Geanina” când era mică?
12.07.2022 | 16:37
Anca Dumitra și-a amintit despre perioada copilăriei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra și-a amintit cu drag despre perioada copilăriei, atunci când mergea cu părinții și frații la mare. Actrița din Las Fierbinți și-ar dori să mai trăiască încă o dată acele vremuri.

Anca Dumitra, amintiri din copilărie. Cum arăta actrița din Las Fierbinți când era mică și mergea cu părinții pe litoral

Anca Dumitra a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut parte de mai multe surprize. Actrița din Las Fierbinți a revăzut poze cu ea din copilărie, perioadă de care și-a adus aminte cu drag.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre imagini, „Geanina” apare alături de părinții și frații săi, dar și de o altă familie pe care au cunoscut-o pe litoral.

Totodată, Anca Dumitra a vorbit despre concediile petrecute cu cei dragi și a spus că și-ar dori să retrăiască acele vremuri.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama, Craiova-litoral, făceai ceva. Pe drum, tot timpul ne opream să luăm masa. Masa însemnând o brânză, o roșioară, un castravete.

Atât de dor îmi este de treaba asta și de soiul ăla de picnic pe nepusă masă, l-aș face și acum”, a declarat Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de acea perioadă. Actrița din Las Fierbinți a povestit și momentele în care a fost mai rebelă. Anca Dumitra a petrecut toată ziua la ștrand, iar părinții săi nu știau unde, astfel că urmările nu au fost deloc plăcute. Vedeta a mărturisit că nu a mai avut voie să iasă din casă două zile.

De altfel, având verișori mai mari și petrecând vacanțele la bunici, Anca Dumitra fugea la discotecă și de câteva ori a fost și prinsă.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Anca Dumitra are fobie de apă

Tot în copilărie a luat naștere și una dintre cele mai mari temeri ale sale, cea de apă. Fratele său a vrut să facă o glumă, dar nu i-a ieșit.

„Mi-aduc aminte de momentul în care m-a tras frate-miu și m-a băgat sub apă. Și am dezvoltat frica asta acută și eu care m-am străduit ani de zile să învăț să înot și nici acum nu mă descurc foarte bine.

În primă fază, îmi vine treaba asta în cap. Momentul ăsta îl simt și acum. I-am spus ani de zile”, a spus actrița din Las Fierbinți.

Anca Dumitra, vacanță împreună cu gașca de fete din Las Fierbinți

Recent, Anca Dumitra a fost în vacanță cu colegele din Las Fierbinți, printre care și Ecaterina Ladin și Luminița Bucu. Chiar dacă de data aceasta și-a lăsat iubitul acasă, actrița plănuiește să meargă împreună în Santorini.

„De vreo trei ani de zile avem gașca asta de la serial, gagicele. Tinca, Luminița, dar și fetele din spate, de la costume și așa. Ne strângem și ne ducem câteva zile la mare.

Închiriem o căsuță în Olimp. E ceva foarte frumos, foarte drăguț. Ne-am bucurat atât de tare încât n-avem nicio fotografie”, a povestit Anca Dumitra.

Cum a reacționat Anca Dumitra când a văzut-o pe Nicole Cherry în rolul Geaninei din Las Fierbinți

Nicole Cherry publică adesea videoclipuri pe TikTok în care folosește replicile Geaninei din Las Fierbinți. Anca Dumitra a văzut imaginile în emisiunea lui Cătălin Măruță și s-a arătat încântată. Cântăreața a mărturisit că i-ar plăcea să apară într-un episod ca soră sau verișoară a Geaninei.

„Bravo. Te așteptăm la filmări în vizită, din august. Te aștept cu tot dragul, ești invitata mea”, i-a spus Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT