Life

Cum arăta Andra Volos de la Puterea dragostei când era cunoscută doar pe strada ei. Imagine incredibilă dinainte să devină faimoasă

21.08.2020 | 21:09
Cum arata Andra Volos de la Puterea dragostei cand era cunoscuta doar pe strada ei Imagine incredibila dinainte sa devina faimoasa
Andra Volos s-a schimbat radical în patru ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei, sezonul unu, are acum parte de o popularitate în mediul online la care nu visa niciodată.

Andra Volos arăta complet diferit înainte să devină cunoscută

Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D, a cărei poveste de iubire cu Bogdan Mocanu a ținut publicul cu sufletul la gură arăta complet diferit pe vremea când o cunoșteau doar ai ei și câțiva vecini de pe stradă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pozele nu sunt foarte vechi, de acum patru ani, se vede că vedeta arăta complet diferit înainte. Înainte să participe la Puterea dragostei, Andra Volos avea buzele mult mai subțiri și sânii mai mici.

Acum, fosta parteneră a lui Mocanu este comparată cu Kim Kardashian, dar nu a fost mereu atât de tunată. Andra era la fel de frumoasă și pe vremea când nu era foarte prietenoasă cu silicoanele.

ADVERTISEMENT

Andra Volos s-a despărțit din nou de Bogdan Mocanu, la scurt timp după ce acesta a vizitat-o în Italia după ce s-au mai relaxat măsurile în urma ieșirii din starea de urgență cauzată de coronavirus.

Noua despărțire de Bogdan Mocanu ar putea fi cea definitivă

Vedeta a povestit despre ce s-a întâmplat între ea și Bogdan și a lăsat să se înțeleagă că nu mai e cale de împăcare între cei doi.

ADVERTISEMENT

„Nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel. Ba din contră.

Când era cu mine mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare”, a declarat Andra Volos.

ADVERTISEMENT
andra volos
Așa arată Andra Volos înainte să fie celebră. Sursa foto: wowbiz.ro