Life

Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență. Șatena atrăgea și atunci toate privirile

Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în perioada adolescenței. Șatena atrăgea toate privirile încă de pe atunci.
13.08.2021 | 19:53
Cum arata Andra Volos de la Puterea Dragostei in adolescenta Satena atragea si atunci toate privirile
Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență. Șatena atrăgea și atunci toate privirile. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Află cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență. Fosta concurentă de la Kanal D era la fel de frumoasă și cu mulți ani în urmă.

Nu este de mirare că frumoasa șatenă este atât de râvnită de bărbați. Andra Volos se poate lăuda cu un corp de invidiat, fără imperfecțiuni, pe care nu ezită să-l expună în imaginile de pe social media.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență

Află cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență. Tânăra era la fel de frumoasă și atunci când era doar o puștoaică, cu un zâmbet larg pe față și cu părul lung căzându-i pe umeri, după cum se poate vedea în imaginile postate de CANCAN.ro.

Tânăra se află la mare în stațiunea Mamaia, potrivit sursei citate anterior. Andra a fost surprinsă în timp ce se odihnea pe șezlong, lăsând toate formele la vedere, spre bucuria bărbaților aflați în zonă.

ADVERTISEMENT

Andra Volos a devenit una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Aspectul ei fizic i-a adus un număr mare de fani, mulți dintre ei fiind bărbați.

Șatena nu are timp de o relație în acest moment, fiind prea ocupată cu proiectele ei profesionale. Cu ceva timp în urmă, aceasta a avut o relație cu Bogdan Mocanu, fostul ei coleg de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Show-ul matrimonial de la Kanal D este cel care a făcut-o cunoscută pe tânără. Andra are peste 520 de mii de urmăritori pe pagina de Instagram, iar numărul crește încontinuu.

La începutul anului, Andra Volos a anunțat că are o relație cu un bărbat misterios, despre care nu a oferit detalii. „Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, spunea atunci tânăra.

ADVERTISEMENT

Andra Volos, implicată într-un scandal cu o afaceristă

Andra Volos este implicată într-un scandal uriaș cu o afaceristă din Iași. Monica este o tânără creatoare de modă și i-a cerut ajutorul fostei iubite a lui Bogdan Mocanu pentru a-i promova produsele.

Ulterior, afacerista a acuzat-o pe Andra că nu a respectat înțelegerea pe care au stabilit-o de la început, lucru pe care șatena l-a negat.

Monica a avut o intervenție la Acces Direct zilele trecute, unde a detaliat conflictul cu Andra Volos. Afacerista susține că tânăra „s-a prezentat cu o serie de poze nereușite, în care nu se vedeau calitățile produselor, ci ale ei, fizice”. După aceea,  Andra ar fi devenita agresivă verbal și ar fi blocat-o pe Monica.

ADVERTISEMENT