Life

Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină. Artista face furori pe rețelele de socializare 

Andreea Antonescu se află în ultimul trimestru de sarcină și totuși are în continuare o siluetă de invidiat. Cum a apărut de curând pe rețelele de socializare?
13.11.2022 | 12:27
Cum arata Andreea Antonescu in ultimul trimestru de sarcina Artista face furori pe retelele de socializare
Cum s-a afișat Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, în ultimul trimestru de sarcină. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu face furori cu fizicul său pe rețelele de socializare chiar și pe timp de sarcină. Cântăreața, aflată în ultimul trimestru, a postat de curând o fotografie la care a adunat mii de like-uri.

Andreea Antonescu, în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată acum solista

Andreea Antonescu s-a pozat, cu burtica de gravidă la vedere, într-o rochie roz superbă și foarte vaporoasă. În dreptul imaginii, vedeta și-a exprimat bucuria de a deveni mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

”Trec pentru a doua oară printr-o perioadă minunată a vieții mele, așa că încerc să trăiesc intens fiecare clipă.

Mai e foarte puțin și un alt miracol va apărea în viața mea!”, a scris Andreea Antonescu în dreptul fotografiei, la care a adunat peste 3 mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Fanii fostei membre de la trupa Andre au reacționat la fotografia făcută publică. Aceștia au lăsat mulțimi de comentarii de apreciere.

”Sarcina si nastere usoara! Sa te bucuri de minunile din viata ta!”,  ”Esti superba, Andreio”, ”Ce draguta esti . Eu m am simtit ca foca fiind insarcinata”, sunt o parte dintre comentariile fanilor la postarea solistei.

ADVERTISEMENT

Cine îi va boteza Andreei Antonescu cel de-al doilea copil

Andreea Antonescu este deja mama unei fetițe pe nume Sienna, rezultată din căsnicia cu fostul soț Traian Spak. Cea mică este botezată de Andreea Bălan, dar pentru următorul copil Andreea Antonescu a ales alți nași.

Interpreta în vârstă de 40 de ani, care acum formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu, a precizat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că: ”De data aceasta vor fi alți nași (…)”.

ADVERTISEMENT

Referitor la modul cum își va aduce bebelușul pe lume, Andreea Antonescu este încă nehotărâtă. Totuși, ia în calcul ambele variante, atât cezariană, cât și pe cale naturală.

”Nu știu, sunt luate în calcul ambele variante, atât natural, cât și cezariană”, a mai precizat cântăreața la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT