Life

Cum arată Andreea Antonescu la trei săptămâni după naștere. Artista și-a recuperat silueta rapid

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a născut chiar înainte de Crăciun și se pare că și-a revenit destul de repede.
16.01.2023 | 19:39
Cum arata Andreea Antonescu la trei saptamani dupa nastere Artista sia recuperat silueta rapid
Andreea Antonescu, revenire spectaculoasă la 3 săptămâni de la naștere. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Este mamă, artistă și de asemenea se bucură de aprecierea publicului larg.

Andreea Antonescu, revenire spectaculoasă la trei săptămâni de la naștere

Pe 19 decembrie, Andreea Antonescu a devenit mamă din nou. Menționăm faptul că aceasta mai are o fiică, pe nume Sienna, care a decis să locuiască în Statele Unite, unde și studiază.

ADVERTISEMENT

Acum însă, Andreea Antonescu pare că a început o nouă viață. Deși a născut în urmă cu doar trei săptămâni, artista a reușit să își revină miraculos.

Ea le-a mărturisit fanilor săi că pe parcursul sarcinii a luat în greutate în jur de 8-10 kilograme, însă a scăpat rapid de ele. Artista a publicat mai multe imagini pe contul de socializare deși putem vedea că abdomenul ei este unul plat.

ADVERTISEMENT

Și Andreea Antonescu este extrem de mândră de performanța ei. Deși are 40 de ani, artista spune că a reușit să revină la forma inițială și le-a recomandat și fanelor sale, ca indiferent de visurile pe care le au, să nu renunțe niciodată, pentru că acestea au șanse mari să se îndeplinească.

”Și da… mi-am revenit fizic! ✨ Nu contează că am 40 de ani, ca am născut de 3 săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță. 🥰

ADVERTISEMENT

Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii”, a scris artista în dreptul imaginilor postate.

Andreea Antonescu, revenire spectaculoasă la 3 săptămâni de la naștere. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Andreea Antonescu, revenire spectaculoasă la 3 săptămâni de la naștere. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Andreea Antonescu nu știa că era însărcinată în timpul filmărilor pentru America Express

Au fost persoane care au felicitat-o pe Andreea Antonescu pentru modul în care s-a recuperat, însă au fost și păreri mai dure.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, un internaut a comentat la postarea artistei că nu toată lumea poate să își revină atât de rapid după naștere.

Persoana respectivă a spus că unele femei sunt afectate de depresia post-natală, iar de aici apar și kilogramele în plus. De asemenea, internautul respectiv a mai adăugat că uneori și resursele financiare sunt foarte importante.

Amintim faptul că pe Andreea Antonescu o putem vedea la America Express. Artista, alături de buna ei prietenă, Andreea Bălan au acceptat provocarea celor de la Antena 1.

Se pare că aceasta era însărcinată chiar în timpul filmărilor pentru show, însă nu ar fi știut, după cum povestea chiar ea la un moment dat.

ADVERTISEMENT