Life

Cum arată Andreea, fiica necunoscută a lui Lucian Mândruță! S-a măritat cu un fost campion la yachting

21.05.2020 | 13:44
Cum arata Andreea fiica necunoscuta a lui Lucian Mandruta Sa maritat cu un fost campion la yachting
Fiica vitregă a lui Lucian Mândruță se bucură de libertate și cutreieră lumea cu iahtul, alături de soțul său. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români și, dincolo de acest aspect, se poate lăuda cu o familie de invidiat. Asta pentru că Ioana, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 20 de ani i-a dăruit lui Lucian Mândruță doi băieți, Mihai și Matei, dar și o fiică, Andreea, pe care fostul prezentator al Observatorului Antenei 1 o adoră, chiar dacă provine dintr-o căsnicie anterioară a soției sale.

Fiica secretă a lui Lucian Mândruță este de o frumusețe rară. Cu cine s-a căsătorit

Extrem de discret când vine vorba despre viața profesională, realizatorul radio nu a putut rezista, însă, tentației de a împărtăși fanilor emoția momentului în care și-a văzut frumoasa fiica în rochie de mireasă. S-a întâmplat în urmă cu trei ani, când tânăra i-a spus un „Da” hotărât iubitului său, Laurențiu, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au luat parte doar membrii familiei și câteva persoane apropiate.

ADVERTISEMENT

La nunta fiicei mele, părintele a spus: “Pentru că bărbatul este cap femeii” Și eu de ce aflu abia acum?”, este comentariul scris în glumă de Lucian Mândruță la fotografiile postate de ginerele său.

Andreea și soțul și-au văzut visul cu ochii. Lucrează pe un yaht

Fiica secretă a jurnalistului a absolvit cursurile Academiei de Științe Economice din cadrul Universității București, după care a lucrat pentru două dintre cele mai importante bănci din țara noastră, ocupând postul de consultant financiar. Ulterior, s-a angajat ca agent de vânzări la galeria Artmark, specializată în licitațiile obiectelor de artă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care l-a cunoscut pe bărbatul ce avea să-i devină partener de viață, s-a reinventat și a înființat împreună cu acesta  o companie care se ocupă cu închirierea de iahturi în Marea Neagră. De altfel, Laurențiu este un fin cunoscător al acestui domeniu, obținând în trecut titlul de campion național la yachting.

Soția lui Lucian Mândruță se află în linia întâi în lupta cu epidemia de coronavirus

Cât despre Ioana, femeia care îi este alături lui Lucian Mândruță încă din 1999, aceasta și-a asumat în ultima perioadă o responsabilitate uriașă. De profesie medic neurolog, lucrează zi și noapte la Spitalul Universitar din Capitală pentru a-și ajuta pacienții să treacă mai ușor peste greutățile provocate de criza COVID-19.

ADVERTISEMENT

M-am trezit la patru, de grijă. Soția mea, pe la 6. S-a spălat și-a facut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile și nopți. În bagaj intră și o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva.

Atât are, una singură. Soția mea e medic. Lucrează la un spital din București. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienți. Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral și de fapt e corona?

ADVERTISEMENT

Asta e întrebarea, și nu avem un răspuns la ea. Nimeni nu are. Îmi aduc aminte că acum o lună ne uitam amândoi la televizor la medicii chinezi, înfofoliți din cap până-n picioare în combinezoane speciale. Și chiar discutam: băi, da’ ce organizați sunt ăștia, ce isterie… Și după aia am aflat c-a murit și-un medic tânăr. Și ne-a trecut un fior.

Ieri seară am început să discutăm planuri de criză. Ce bani mai avem fiecare, pe ce carduri, și să ne dăm unul altuia PIN-urile, în caz de ceva… Înțelegeți? Și totuși, azi s-a trezit la 6, s-a îmbrăcat, și-a luat bocceluța de criză și-a plecat spre spital. Fără să crâcnească.

Fără să se gândească vreo clipă la o alternativă la această datorie. Am vrut să vă spun și vouă asta. Că poate țineți minte până data viitoare când vă înjurați doctorii. Mulțumesc!”, scria Lucian Mândruță în luna martie, când epidemia de coronavirus se afla abia la început.

ADVERTISEMENT