Life

Cum arată Andreea Mantea blondă și cu părul scurt. Vedeta i-a surprins pe fani cu ultimele apariții

Cum arată Andreea Mantea blondă și cu părul scurt Vedeta de la Kanal D i-a șocat pe fanai cu ultimele apariții pe rețelele sociale.
25.08.2021 | 10:40
Cum arată Andreea Mantea blondă și cu părul scurt. Vedeta i-a surprins pe fani cu ultimele apariții. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a postat imagini cu ea blondă și cu părul scurt pe rețelele de socializare, iar fanaii au fost de-a dreptul surprinși. Vedeta de la Kanal D arată cu totul diferit cu această coafură.

Fosta prezentatoare de la „Puterea Dragostei” a postat trei fotografi în care arată total diferit față de cum o știau urmăritorii. Vedeta i-a întrebat pe fani cum îi stă mai bine, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Cum arată Andreea Mantea blondă și cu părul scurt. Vedeta i-a surprins pe fani

Uite cum arată Andreea Mantea blondă și cu părul scurt! Vedeta de televiziune i-a uimit pe fani cu ultimele ei apariții din mediul online.

Bruneta a postat trei fotografii în care arată cu totul diferit de cum o știau cei care o urmăresc. Bineînțeles, Andreea Mantea a probat niște peruci din păr natural și nu și-a făcut, cu adevărat, o schimbare de look.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ținut să le ceară părerea fanilor în legătură cu coafura care i s-ar potrivi cel mai bine, dacă se va gândi să-și schimbe look-ul.

„Și totuși… Care îmi vine mai bine? 1 ?, 2 ?, Sau 3? Mi-ar sta bine blondă? Sau tunsă bob?”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat și au ales prima variantă, cea cu perucă blondă la vârfuri, dar cu părul lung. De altfel, cei mai mulți au ținut să-i spună vedetei că părul lung este cel care i se potrivește, dar și culoarea brunet.

„Brunetă îți stă cel mai bine și cu părul lung!”, „Culoarea și lungimea ta naturală îți vin cel mai bine”, „Blondă ești superbă, dar și brunetă cum ești acum”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT

Unii dintre fani au crezut că Raluca Bădulescu este femeia din fotografie atunci când au vărul părul lung și cu vârfuri blonde. Între timp, alții au comparat-o cu actrița Eva Longoria pentru aceeași coafură.

„Am crezut ca ești Raluca Bădulescu”, „1 (n.r. prima imagine), ca Eva Longoria”, au scris fanii.

Fanii i-au spus vedetei că nici nu au recunoscut-o, din moment ce fiecare coafură îi modifică radical trăsăturile.

În plus, internauții sunt obișnuiți cu actuala coafură a vedetei, brunetă și cu părul lung, așa că au sfătuit-o să nu o schimbe prea curând.

ADVERTISEMENT