ADVERTISEMENT
Life

Cum arăta Andreea Marin la început de carieră. Imagine de colecție

Autor: Andreea Stanaringa | 04.01.2021 | 13:54
Cum arăta Andreea Marin la început de carieră. Imagine de colecție
Cum arăta Andreea Marin la început de carieră. Imagine de colecție. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin i-a surprins plăcut pe fanii din mediul online după ce a postat o imagine cu ea de când se afla la începutul carierei în televiziune. Îndrăgita prezentatoare a devenit cunoscută cu mai bine de 25 de ani în urmă. 

ADVERTISEMENT

„Zâna Surprizelor” a primit o imagine de colecție de la un telespectator, în care prezenta știrile de seară de la TVR1, postul care a consacrat-o.

În prezent, Andreea Marin moderează emisiunea „Nu există nu se poate” de la TVR2, unde cheamă diverse persoane publice pentru a discuta poveștile lor de viață.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Andreea Marin la început de carieră. Imagine de colecție

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar cariera ei se întinde pe mai bine de un sfert de secol. Vedeta a devenit cunoscută datorită emisiunii „Surprize, surprize”, difuzată în perioada 1999-2007 pe TVR1.

Înainte de a modera emisiunea vizionată de milioane de telespectatori în serile de sâmbătă, Andreea Marin a prezentat știrile în cadrul aceluaiși post TV. Unul dintre fani i-a făcut o surpriză frumoasei prezentatoare și i-a trimis o fotografie de când se afla la început de carieră.

ADVERTISEMENT

„Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la stirile serii la @televiziunearomana. Azi, știu ca @nuexistanusepoate. Multumesc pentru imagine unui telespectator fidel!”, a scris prezentatoarea pe Instagram, în dreptul imaginii respective.

Andreea Marin la începutul carierei
Andreea Marin la începutul carierei în televiziune. Sursa foto: Instagram

Imaginea a primit mii de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor, care au remarcat cât de puțin s-a schimbat vedeta:

ADVERTISEMENT

„Deși eram mică te urmăream împreună cu bunica în fiecare seară!”, „Amazing (n.r. uimitoare) Andreea. Ai fost și ai rămas de neschimbat. O drăguță cu suflet mare”, „Ai rămas la fel de frumoasă!”, Super profesionistă și frumoasă”, „Neschimbată. Mereu frumoasă și delicată Puternică dintotdeauna și cochetă”.

Deși are o carieră de succes, Andreea Marin nu a avut la fel de mult noroc și în viața amoroasă. S-a căsătorit la doar 21 de ani cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat cinci ani mai târziu, după care a urmat căsătoria cu Ștefan Bănică Jr. în 2006, cei doi având și o fiică, Violeta, în vârstă de 13 ani. Șapte ani mai târziu, cei doi au mers pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost căsătorită și cu Tuncay Öztürk între 2013 și 2016, pe care l-a cunoscut într-o clinică din Turcia, unde s-a tratat după o serie de probleme. În prezent, Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu și a declarat de mai multe ori că este fericită și împlinită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!