Life

Cum arată Andrei Duban după ce a slăbit peste 25 de kilograme. Ce apariție a avut la iUmor

Andrei Duban a reușit să slăbească peste 25 de kilograme după ce și-a făcut operația de micșorare de stomac. Ce apariție a avut la iUmor.
07.09.2022 | 17:49
Cum arata Andrei Duban dupa ce a slabit peste 25 de kilograme Ce aparitie a avut la iUmor
Andrei Duban a slăbit foarte mult. Apariție la iumor. foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andrei Duban a decis să își schimbe viața și a făcut o operație de stomac. Iată cât a slăbit acesta și cum arată la mai bine de un an de atunci!

Cum arată Andrei Duban după ce a slăbit peste 25 de kilograme

Andrei Duban a slăbit foarte mult. Acesta a avut o apariție TV cu noua sa siluetă la Antena 1, în cadrul emisiunii iUmor.

ADVERTISEMENT

Spectatorii vor putea viziona acest episod vineri, de la 20:30, Andrei Duban fiind unul dintre primii invitați care vor deschide sezonul cu numărul 13 al acestui show.

Actorul și comediantul a slăbit mult, lucru care se poate vedea clar în apariția sa de la iUmor. Acesta a îmbrăcat un costum, cu pantaloni negri și un costum nude.

ADVERTISEMENT

Prestația sa a stârnit hohote de râs printre jurați, Radu Pietreanu spunând că râsul lui Andrei Duban este molipsitor.

„Eu cu Andrei am avut foarte multe spectacole, suntem foarte buni prieteni și îl privesc cu drag de fiecare dată când vine cu bancuri, pentru că el e primul lui spectator.

ADVERTISEMENT

El râde primul la bancurile lui – asta e interesant! Deși le zice de ani de zile, râde primul și e molipsitor! E un tip tonic!“, a spus Radu Pietreanu.

Mihai Bendeac a fost de acord și a spus: „Când mă gândesc la Andrei Duban, mă gândesc la un fel de «Mecca al bancurilor»!”.

ADVERTISEMENT
Așa arată acum Andrei Duban
Așa arată acum Andrei Duban. A participat la iUmor. foto Antena 1

Andrei Duban a slăbit 25 de kilograme. S-a operat la stomac

Andrei Duban are 50 de ani acum, iar la 49 de ani a luat decizia de a-și schimba viața. El avea peste 100 de kilograme și a decis să facă o operație de micșorare de stomac.

În primele luni după operație, acesta a reușit să slăbească circa 25 de kilograme.

Totuși, acesta a avut grijă cu decizia sa, așa că s-a informat înainte și nu a vrut să meargă la o clinică din Turcia, aceasta fiind o opțiune pe care a exclus-o din start.

ADVERTISEMENT
Tags: