Cele mai citite

Foto. Cum arată Andrei, nepotul lui Marian Cozma: ”Va ajunge mare”

Asociaţia Marian Cozma duce mai departe numele regretatului sportiv. Petre Cozma a organizat recent o acţiune în numele fiului său.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 13.03.2018 | 14:56

Acţiunea s-a desfăşurat la Sala ”Marian Cozma” a Şcolii Gimnaziale Grigorie Ghica Voievod, iar scopul a fost popularizarea handbalului şi în rândul copiilor fără posibilităţi. Peste 40 de copii, născuţi între 2001 şi 2006, legitimaţi la Asociaţia Marian Cozma, au fost la sală, anunţă Libertatea.

Printre copiii prezenţi la acţiunea s-a numărat şi nepotul lui Marian Cozma, Andrei: ”E nepotul meu, Andrei, născut 2006. Muncitor şi talentat. Va ajunge mare handbalist! Copiii mei, după juniori III, îi dau la Dinamo. Am mai dat la Sf. Gheorghe, mai împrumutăm la ŞS2”, a spus Petre Cozma. VEZI ÎN GALERIE FOTO CU NEPOTUL LUI MARIAN COZMA

Petre Cozma: „Nu vine nimic din urmă”

Tatăl fostului mare handbalist se arată dezamăgit de starea în care se află handbalul masculin la noi în ţară. ”Sângele proaspăt e undeva în spate, mult de tot! De când a venit antrenorul spaniol Xavier Pascul la naţională, poate ne vom pune pe picioare. Avem antrenori şi în România, noi i-am învăţat handbal pe toţi. Dar străinii au altă mentalitate. Am fost la două antrenamente ale lui Xavi Pascual, nu mârâie nimeni, îi trimite pe toţi acasă dacă mişcă. La noi, mai o glumiţă, mai ceva… Oricum, nu prea mai e tineret, nu vine nimic din urmă”, a spus Petre Cozma.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!