Foto. Cum arată Andrei, nepotul lui Marian Cozma: ”Va ajunge mare”

Eduard Popa   
in Galerie foto
13/03/2018, 14:56
Foto. Cum arată Andrei, nepotul lui Marian Cozma: ”Va ajunge mare” GALERIE FOTO

Acţiunea s-a desfăşurat la Sala ”Marian Cozma” a Şcolii Gimnaziale Grigorie Ghica Voievod, iar scopul a fost popularizarea handbalului şi în rândul copiilor fără posibilităţi. Peste 40 de copii, născuţi între 2001 şi 2006, legitimaţi la Asociaţia Marian Cozma, au fost la sală, anunţă Libertatea.

Printre copiii prezenţi la acţiunea s-a numărat şi nepotul lui Marian Cozma, Andrei: ”E nepotul meu, Andrei, născut 2006. Muncitor şi talentat. Va ajunge mare handbalist! Copiii mei, după juniori III, îi dau la Dinamo. Am mai dat la Sf. Gheorghe, mai împrumutăm la ŞS2”, a spus Petre Cozma. VEZI ÎN GALERIE FOTO CU NEPOTUL LUI MARIAN COZMA

Petre Cozma: „Nu vine nimic din urmă”

Tatăl fostului mare handbalist se arată dezamăgit de starea în care se află handbalul masculin la noi în ţară. ”Sângele proaspăt e undeva în spate, mult de tot! De când a venit antrenorul spaniol Xavier Pascul la naţională, poate ne vom pune pe picioare. Avem antrenori şi în România, noi i-am învăţat handbal pe toţi. Dar străinii au altă mentalitate. Am fost la două antrenamente ale lui Xavi Pascual, nu mârâie nimeni, îi trimite pe toţi acasă dacă mişcă. La noi, mai o glumiţă, mai ceva… Oricum, nu prea mai e tineret, nu vine nimic din urmă”, a spus Petre Cozma.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.