Life

Cum arată Anna Lesko în cel mai nou videoclip, la 43 de ani. A lansat o piesă în ucraineană

Anna Lesko a lansat o nouă piesă, miercuri, alături de Mihai Ghintan, unul dintre finaliștii de la Românii au talent. Iată ce spune artista despre ultima sa melodie și cum arată în clipul ei!
11.05.2022 | 19:46
Cum arata Anna Lesko in cel mai nou videoclip la 43 de ani A lansat o piesa in ucraineana
Cum arată Anna Lesko în cel mai nou videoclip, la 43 de ani. Foto: colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a lansat o nouă piesă, în două limbi: română și ucraineană. Aceasta a colaborat cu Gim, unul dintre finaliștii de la Românii au talent din 2021.

Anna Lesko, piesă în ucraineană alături de un finalist de la Românii au talent

Anna Lesko a lansat o piesă alături de Gim, care a fost finalist la Românii au talent numită Guleala, aceasta fiind inspirată din folclorul ucrainean.

ADVERTISEMENT

Costi Ioniță este cel care a produs acest single, în timp ce videoclipul a fost filmat de Alex Ceaușu.

Piesa care a fost lansată miercuri de frumoasa moldoveancă este în română și în ucraineană, Anna Lesko având și origini etnice ucrainene. Melodia prezintă o poveste de dragoste care reușește să treacă peste toate obstacolele care i se pun în cale.

ADVERTISEMENT

Despre această melodie abia lansată, Gim a spus că reprezintă chiar o promisiune pentru el însuși. De asemenea, artistul a mărturisit că piesa îl face să se ducă cu gândul la persoana pe care o iubește.

Totodată, Gim consideră că piesa este una dansantă, dar are și acel factor de emoție.

“Această piesă este o promisiune pentru mine, mesajul ei, versurile sunt o promisiune pentru mine. Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoană iubită. O piesă pe dans și plină de emoție”, a declarat Gim.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Anna Lesko despre cea mai nouă piesă a sa

În schimb, Anna Lesko a mărturisit că melodia este despre unul dintre cele mai importante sentimente din viața noastră, dar și unul dintre cele mai arzătoare: iubirea împlinită.

“Noul single Guleala vorbește despre un sentiment arzător din viață noastră – dragostea, cea împlinită”, a spus Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko este cea care interpretează partea în ucraineană a piesei, în timp ce Gim, pe numele său real Mihai Ghintan, este cel care cântă în română.

Videoclipul este unul destul de provocator, în care Anna Lesko nu s-a ferit să își arate formele. Gim are un look cu totul diferit față de momentul când a devenit celebru la Românii au talent.

ADVERTISEMENT