Life

Cum arată Antonia fără pic de machiaj. Artista, plină de coșuri pe Instagram. Reacția fanilor

12.01.2021 | 07:41
Cum arata Antonia fara pic de machiaj Artista plina de cosuri pe Instagram Reactia fanilor
ADVERTISEMENT

Antonia a distribuit o serie de fotografii în care le-a arătat fanilor cum arată fără pic de machiaj. Mai mult, fața artistei este plină de coșuri. Reacțiile oamenilor au fost total neașteptate.

Soția lui Alex Velea este foarte activă în mediul online, dar ne-a învățat pe toți cu imagini în care apare aranjată ca pentru revistele de modă. De data aceasta, însă, vedeta a făcut o excepție.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă postare a cântăreței i-a surprins pe urmăritorii acesteia de pe Instagram. Oamenii au recunoscut că este prima oară când o văd pe solistă postând așa ceva și s-au declarat impresionați de sinceritatea ei.

Cum arată Antonia fără pic de machiaj. Artista, plină de coșuri pe Instagram. Reacția fanilor

Antonia
Antonia, fără pic de machiaj și plină de coșuri
Sursa foto: Instagram

Antonia este considerată de multă lume cea mai frumoasă femeie din lumea mondenă românească. Ea a vrut să arate celor ce îi urmăresc activitatea din mediul online că este un om normal, care are imperfecțiuni. „Din când în când fața mea izbucnește, dar am învățat să fiu în regulă cu asta. Doar copleșită de stres…asta e tot. Ei bine!”, a scris Antonia în descrierea fotografiilor în care și-a arătat chipul fără pic de machiaj.

ADVERTISEMENT

Artista a continuat să glumească pe această temă și la InstaStory: „Pubertatea…sunt extrem de tânără, nu știu despre ce vorbiți!”

Reacțiile celor ce au văzut fotografiile au fost numeroase. Postarea a strâns aproape 90.000 de aprecieri și peste 400 de comentarii în mai puțin de 20 de ore.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au declarat impresionați de sinceritatea vedetei, dar și de curajul acesteia de a se afișa naturală. Ei au sublinitat că frumusețea interioară este mai importantă, dar că artista se poate declara o femeie frumoasă și în exterior.

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți așa cum ești și să te iubești oricum. Felicitări pentru curaj!, Eu chiar nu înțeleg de ce ești atât de frumoasă…, Așa frumoasă și naturală”, „frumusețea sufletului este mult mai importantă. Ești frumoasă în interior și în exterior. Îți mulțumesc că mi-ai arătat personalitatea ta”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor ce au văzut postarea,

ADVERTISEMENT