Life

Cum arată apartamentul achiziționat recent de Rihanna. A costat 21 de milioane de dolari și este situat la etajul 40 al unei clădiri din L.A

Rihanna și-a cumpărat un apartament luxos. Cum arată locuința de 21 de milioane de dolari și situată la etajul 40 al unei clădiri din L.A
18.04.2023 | 12:27
În noul apartament al Rihannei a locuit Matthew Perry din ”Friends”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Rihanna (35 ani) și-a uimit de curând fanii prin noua sa achiziție. Celebra cântăreață și-a cumpărat un apartament de 21 de milioane de dolari, care se află la etajul 40 al unei clădiri imense, din Los Angeles. Aici a locuit și faimosul actor Matthew Perry din serialul ”Friends”.

Rihanna vrea să se mute într-un apartament de lux. Costă 21 de milioane de dolari

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil, iar presa de peste Ocean scrie că artista a cumpărat o nouă locuință din dorința de a avea un spațiu mai larg pentru familia sa. Noul apartament este precum un penthouse și este alcătuit din patru dormitoare și șase băi și jumătate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, imobilul interpretei este situat în vârful Century Tower din Los Angeles, într-o clădire ridicată în anul 2010 și în care stau doar celebrități. Inițial costa 28 de milioane de dolari. Totuși, Rihanna a negociat cu proprietarul până când a obținut prețul de 21 de milioane de dolari.

”A fost cea mai ridicată tranzacție de vânzare de apartament din sudul Californiei din 2015”, potrivit Los Angeles Times. De altfel, în aceeași clădire unde se află penthouseul, Rihanna mai are un apartament cu trei dormitoare, de aproape 1.000 mp, relatează New York Post.

ADVERTISEMENT

Rihanna are de gând să se mute în noua locuință cu fiul ei, al cărui nume nu l-a dezvăluit încă, cu iubitul său rapper, A$AP Rocky , și cu bebelușul, care încă ”este pe drum”, deoarece artista încă nu a născut a doua oară, dar este nerăbdătoare, deoarece și-ar dori o familie numeroasă.

”Suntem cei mai buni prieteni cu un copil. El este totul! Chiar nu-mi amintesc cum era viața mea înainte. Este cel mai nebunesc lucru. Creșterea unui copil este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități din viață. Mă gândesc constant: ‘Unde îmi aduc copii? Asta e planeta pe care vor trăi?’. Totul se schimbă atunci când ai un copil”, a spus Rihanna pentru revista Vogue.

ADVERTISEMENT

Ce avere are Rihanna

Chiar dacă a plătit 21 de milioane de dolari pe noua casă, Rihanna nu ar simți prea mult efectul cheltuielilor în conturile sale. Asta deoarece ar fi printre cele mai bogate femei din lume, fiind pe locul 2002, într-un top Forbes,  cu o avere estimată la 1, 4 miliarde de dolari. Încă din 2021, cântăreața s-ar bucura de un buget consistent în conturile bancare. Cei mai mulți bani nu i-ar câștiga din muzică.

Deși este o artistă consacrată și are mereu concerte bine plătite, Rihanna ar încasa cei mai mulți bani din mărcile de modă și din compania de cosmetice pe care o deține, Fenty Beauty, lansată în 2017 și care face furori printre fanele sale.

ADVERTISEMENT

Rihanna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume. S-a născut în anul 1988, în Barbados, iar în lumea muzicii a debutat în 2005 prin piesa ”Pon de Replay”. Unele dintre cele mai de succes melodii din carieră sunt: ”Umbrella”, ”Disturbia”, ”Rude Boy”, ”Russian Roullette” sau ”Don’t Stop de Music”.

ADVERTISEMENT