Life

Cum arată apartamentul de pe litoral pe care Cabral îl vinde complet mobilat și utilat: ”Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor”

Imagini cu locuința de la malul mării pe care Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au scos-o la vânzare. Se dă complet mobilată și utilată.
01.07.2024 | 12:09
Imagini cu locuința de la malul mării pe care Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au scos-o la vânzare. Se dă complet mobilată și utilată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată apartamentul de pe litoral pe care Cabral îl vinde complet mobilat și utilat. Prezentatorul de la Pro TV și partenera de viață se pregătesc să își ia rămas bun de la acest cuibușor care este foarte aproape de plajă.

Imagini cu locuința de la malul mării pe care Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au scos-o la vânzare. Se dă complet mobilată și utilată

Imagini cu locuința de la malul mării pe care Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au scos-o la vânzare. Se dă complet mobilată și utilată. Frumoasa blondină a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe poze.

ADVERTISEMENT

Apartamentul cu două camere se găsește într-un imobil construit în anul 2019. Locuința are un living și o bucătărie deschise, un dormitor, o baie și un hol. Are o suprafață totală de 60 de metri pătrați utili, cu terasă cu vedere la mare.

Se află la etajul 3 din 5, într-un bloc care beneficiază de lift. În plus, locuința are loc de parcare în garaj subteran disponibil separat, la cerere. Moderatorii TV au luat decizia de a vinde apartamentul cu tot cu mobilă și aparatură.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au dezvăluit care este prețul pe care îl solicită, însă Cabral și partenera de viață, Andreea Ibacka, au mărturisit că fac acest demers pentru că familia lor s-a mărit, având în vedere că au copii mici.

Cabral și Andreea Ibacka, detalii despre apartamentul din Mamaia Nord

„SE VINDE! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de pe malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o.

ADVERTISEMENT

Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine.

Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului. Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor.

ADVERTISEMENT

Îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit”, a scris Andreea Ibacka pe pagina de Instagram.

Internauții care au citit anunțul postat pe social media au vrut să știe care este motivul pentru care Cabral și actrița renunță la apartamentul din stațiunea Mamaia Nord, mai ales că nu este în proprietatea lor de multă vreme.

În schimb, alții au remarcat că vederea spre mare a fost obturată pentru că s-au construit alte două blocuri în față. Așa se face că priveliștea spre plajă nu mai este completă, de pe terasă fiind vizibilă doar o mică parte.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre...
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre mare
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?