Life

Cum arată apartamentul modest în care locuiesc Oana și Viorel Lis: „Dacă mă îmbogățeam, nu stăteam în cămăruța asta”

Oana și Viorel Lis trăiesc într-un apartament modest din Capitală, cel din care fostul primar al Capitalei iese din ce în ce mai rar.
20.10.2021 | 16:27
Oana și Viorel Lis trăiesc într-un apartament modest în București
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis au deschis porțile locuinței lor, un apartament care nu are nicio legătură cu ceea ce s-a scris de-a lungul anilor despre averea fostului edil al Bucureștiului.

Oana și Viorel au vrut să le arate românilor adevăratele condiții în care trăiesc și felul în care Viorel își trăiește bătrânețea. Bărbatul este afectat de o serie de probleme de medicale.

ADVERTISEMENT

Pareza cu care a fost diagnosticat Viorel nu îi permite să se deplaseze altfel decât cu un cadru. Îl folosește chiar și atunci când trebuie să fvcă doar câțiva pași, din pat până la bucătărie ori la baie.

Oana și Viorel Lis trăiesc în condiții modeste

Imaginile dramatice cu Viorel Lis și cămăruța în care stă au fost prezentate în cadrul unui reportaj difuzat de Teo Show.

ADVERTISEMENT

Pe lângă filmările cu camera în care Lis doarme, holul sau baia, ce a atras atenția tuturor a fost grija pe care Oana o poartă față de soțul ei.

Soția lui Lis a vrut la un moment dat să se scuze în fața reporterului Teo Show spunând că motivul pentru care unul dintre pereți era murdar este deoarece Viorel mai scapă lucruri din mână.

ADVERTISEMENT

De altfel, fostul edil a recunoscut că merge greu și că a căzut de trei ori până acum în propria sa locuință. Dacă nu ar fi fost Oana de fiecare dată lângă el, nu știe ce s-ar fi întâmplat.

Lis ia 30 de pastile zilnic pentru a supraviețui, dintre care doar 7 sunt compensate de către stat.

ADVERTISEMENT

„Dacă ajung la baie, ajung foarte greu. Mă țin de toți pereții, de birou. Când am plecat din primărie, a fost o categorie de oameni care nu mă mai băgau în seamă. Unii, din invidie, mai ales rudele, nu mai vorbesc cu mine.

Vezi, Doamne, ce am făcut eu, ce am ajuns. Dacă mă îmbogățeam nu stăteam în cămăruța asta”, au fost câteva din declarațiile cutremurătoare ale fostului primar al Capitalei în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Viorel e dependent de mine”

Oana Lis a vorbit pentru FANATIK în urmă cu aproximativ 2 luni despre drama prin care trece Viorel Lis în ultima perioadă.

„El e încă bolnav. Nu are o boală care trece, sunt chestii care trebuie ținute sub observație. Viorel e dependent de mine. Nu poate ieși din casă fără mine.

De multe ori aveam gânduri negre ba că mor eu, ba că moare Viorel. Mă gândeam cine se ocupă de înmormântare. Nu este ușor, dar cu ajutorul credinței reușesc să am forță”, a declarat Oana Lis pentru FANATIK pe 24 august.

 

ADVERTISEMENT