Life

Cum arată apartamentul unei vedete de la Hollywood. Este plin de șobolani, iar imaginile au șocat internetul

Dacă mulți se așteptau ca vedetele de la Hollywood să se laude cu proprietăți luxoase, de vis, iată că sunt și persoane care nu pun așa mare accent pe locul unde stau.
27.01.2023 | 19:05
Cum arată apartamentul unei vedete celebre de la Hollywood. Sursă foto: Tik Tok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O super vedetă celebră de la Hollywood a făcut publice o serie de imagini din apartamentul său, care au devenit virale pe internet.

Cum arată apartamentul faimoasei Julia Fox

Este vorba despre Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West. Vedeta este urmărită de peste 1,6 milioane de persoane pe TikTok, iar cele mai recente dezvăluiri făcute sunt de-a dreptul uluitoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat mai multe imagini cu apartamentul în care locuiește. Deși se bucură de venituri impresionante și are contracte cu branduri celebre, aceasta stă în chirie.

Modelul, în vârstă de 30 de ani, a făcut un tur al apartamentului său, iar ce s-a văzut pe cameră este incredibil. Julia Fox locuiește în New York, mai exact în Manhattan, într-un apartament cât se poate de modest.

ADVERTISEMENT

Iar asta ar fi cea mai mică problemă. În imagini putem vedea o dezordine ieșită din comun, jucăriile fiului ei peste tot, dar și haine și obiecte aruncate în fiecare colț al casei. Acesta este și motivul pentru care clipul video a ajuns rapid viral. 

Și ce este și mai șocant este că Julia Fox le-a dezvăluit urmăritorilor săi că are și niște șobolani în casă. Este vorba despre trei rozătoare, care însă, spune ea, curăță firimiturile băiatului său, în vârstă de doi ani.

ADVERTISEMENT

„Avem o mică, mică problemă cu șoarecii. Dar, știi, este o problemă în funcție de felul în care te uiți la ea – îi las într-un fel să stea! (…)

Apreciez că ei, noaptea, în timp ce dormim, ies și curăță firimiturile pe care fiul meu le aruncă pe podea. Deci, da, nu voi evacua șoarecii prea curând”, a dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că până acum, Julia Fox nu a fost atât de deschisă când a venit vorba de viața personală. Filmările sale însă confirmă faptul că modelul nu trăiește în lux și că viața ei este una cât se poate de simplă.

Ce avere are, de fapt, Julia Fox

În ceea ce privește informațiile conform cărora ar avea o avere de 30 de milioane de dolari, Julia Fox spune că acest lucru nu este real și că nici nu se pune problema despre o astfel de sumă.

De asemenea, vedeta a mai precizat că toate informațiile despre avere care se găsesc pe internet în general nu sunt reale, având în vedere că nimeni nu are cum să știe suma exactă încasată de o persoană celebră.

Referitor la stilul său extrem de simplu, Julia Fox spune că și-a dorit să le demonstreze tuturor că oricine are probleme, indiferent de statutul social.

În același timp, modul spune că nu va investi niciodată în lucruri simple și că preferă să nu își achiziționeze o casă foarte mare, având în vedere că alte persoane se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta.

”Personal, nu-mi plac demonstrațiile excesive de bogăție; mă fac să mă simt rău, mai ales oamenii care au case foarte mari.  Este pur și simplu o risipă când sunt atât de mulți oameni fără adăpost în această țară”, spunea ea, potrivit Vogue.co.uk.

ADVERTISEMENT