Fotbal intern

Cum arată arena din Iași cu șase zile înaintea meciului cu FCSB. Moldovenii au acoperit suprafaţa de joc cu o folie de protecţie. Foto

20.11.2018 | 19:54
Cum arata arena din Iasi cu sase zile inaintea meciului cu FCSB Moldovenii au acoperit suprafata de joc cu o folie de protectie Foto

Duminică, de la ora 20:30, Poli Iași ar trebui să joace în Copou cu FCSB, meci contând pentru etapa cu numărul 16 din Liga 1 Betano. Totuși, la Iași a nins puternic în ultimele două zile, iar partida e în pericol de a fi reprogramată dacă vremea nefavorabilă se va menține.


UPDATE, ora 19.55. Angajaţii echipei Poli Iaşi au reuşit să îndepărteze zăpada de pe suprafaţa de joc şi au acoperit terenul cu o folie de protecţie înaintea meciului cu FCSB. (VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Gazonul de pe stadionul "Emil Alexandrescu" a fost acoperit cu o folie de protecţie
Gazonul de pe stadionul “Emil Alexandrescu” a fost acoperit cu o folie de protecţie

Cei de la Poli Iași dau asigurări prin intermediul rețelelor de socializare că fac tot ce le stă în putință pentru a îndepărta zăpada de pe gazon. Marți dimineața au pătruns pe gazon echipați complet, cu lopeți și utilaje care i-au ajutat să elimine o parte din zăpadă.

Cum arată arena din Iași cu șase zile înaintea meciului cu FCSB

Se lucrează intens pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafața de joc și acoperirea acesteia cu o folie de protecție….

Gepostet von FC Politehnica Iasi am Dienstag, 20. November 2018

O săptămână cu probleme la Iași

La Poli Iași nu sunt doar probleme cu gazonul, ci și de ordin administrativ. Patronul Horia Sabo a intrat într-un schimb de replici cu fostul director economic al clubului, dar și cu Adrian Ambrosie, președintele executiv de la Poli.

Nu este clar deocamdată dacă Sabo a adus sau nu banii promiși în club, iar jucătorii nu sunt siguri de viitorul lor la Poli Iași. Nu este o noutate însă pentru acest club. Care se confruntă cu probleme de ordin financiar de ani buni.

În ciuda acestor vulerabilități, Poli Iași impresionează în plan sportiv. Anul trecut a prins play-off-ul în detrimentul lui Dinamo, iar în acest sezon încă se menține în cărți pentru ocuparea uneia din primele șase poziții.

Moldovenii le-au luat totodată titlul celor de la FCSB prin victoria din primăvară, pe care nu mulți o anticipau. Poli este în acest moment pe locul 11, cu 17 puncte, la fel ca alte trei echipe. Diferența față de locul 6, ocupat de Astra, este de numai trei puncte. De altfel, Iași a învins-o chiar pe Astra în runda precedentă, 2-1 la Giurgiu, în condițiile în care a avut un om mai puțin pe teren o bună parte din joc.

Tags: