Fotbal intern

Cum arată Arena Națională înainte de FCSB – CFR Cluj. Galerie foto

Autori: Eduard Nicolae Popa, Ionut Neamţu | 22.12.2018 | 11:31
Cum arată Arena Națională, înainte de FCSB - CFR Cluj

Arena Națională este deschisă din nou pentru meciuri, la șase săptămâni după ce a găzduit ultimul meci, derby-ul de tradiție dintre Dinamo și FCSB, încheiat cu scorul de 1-1. Cel mai mare stadion din țară a fost închis din pricina stării precare a suprafeței de joc iar autoritățile se pregătesc de zor ca totul să fie în regulă pentru duelul dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a 21-a a Ligii 1 Betano. FANATIK a fost la stadion în ziua meciului și a văzut cum stau pregătirile la Arenă.

Gigi Becali se lăuda că gazonul va fi în stare foarte bună pentru derby-ul cu CFR Cluj: „Terenul de pe Arena Națională va fi mai bun decât toate terenurile de fotbal din Europa. Va fi mai bun și decât Wembley și Santiago Bernabeu. Cei care s-au ocupat de gazon au lucrat foarte bine. Au pus nisip atunci, imediat după meciul nostru cu Dinamo, că să se lege rădăcina. Cel care a a pus nisip acum a fost un specialist. A lucrat foarte bine, cu tot felul de ultraviolete”, a spus patronul FCSB, pentru Pro X.

Cum pregătesc autoritățile Arena Națională pentru derby-ul FCSB – CFR Cluj

Parcul dimprejurul Arenei Naționale este încă plin de zăpada care a curs în ultimele săptămâni în Capitală. Drumul mașinilor spre stadion a fost curățat, dar trotuarele sunt înghețate. Asta pentru că muncitorii s-au concentrat pe curățarea treptelor stadionului. Oamenii au folosit lopeți, târnăcoape și mai multe mașini pentru înlăturarea zăpezii. Paznicii Arenei nu au fost prea generoși cu informațiile privind starea gazonului, care era acoperit cu o prelată pentru a ține suprafața de joc la o temperatură corespunzătoare. VEZI GALERIE FOTO

În schimb, gazonul de pe Arena Națională arăta destul de bine cu câteva zile înainte de meciul FCSB – CFR.

Gazonul de pe Arena Națională arată bine înainte de duelul dintre FCSB – CFR Cluj. *foto captură gsp.ro

Prețurile la biletele de la FCSB – CFR sunt accesibile, între 15 și 100 de lei. Cu toate acestea, într-o oră cât am stat în jurul Arenei doar o mână de oameni a mers să ia tichete pentru derby-ul Ligii 1 Betano. Vremea și apropierea Sărbătorilor de iarnă i-au ținut departe pe microbiști. Cu toate acestea, doamnele de la casele de bilete erau optimiste „de obicei vin mult mai mulți în ziua meciului”. FCSB – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. În meciul tur scorul a fost 1-1, al cincilea astfel de rezultat consecutiv!

Muncitorii s-au mobilizat pentru curățarea Arenei Naționale, înainte de FCSB - CFR Cluj
Muncitorii s-au mobilizat pentru curățarea Arenei Naționale, înainte de FCSB – CFR Cluj
  • 30.000 de spectatori au fost pe Arena Națională, la ultimul FCSB – CFR, din aprilie 2018 
  • 3 grade Celsius este prognoza meteo, la ora partidei 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!