ADVERTISEMENT
Life

Cum arată astăzi fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani și seamănă foarte mult cu tatăl său

Autor: Andreea Stanaringa | 18.03.2021 | 08:57
Cum arată astăzi fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani și seamănă foarte mult cu tatăl său
Cum arată astăzi fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani și seamănă foarte mult cu tatăl său. Sursa foto: b1.ro

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, se pot lăuda cu un fiul excepțional, care seamănă foarte mult cu tatăl său. În vârstă de 14 ani, Dylan s-a transformat foarte mult și este pasionat de sport, însă nici nu se putea altfel, din moment ce părinții lui sunt foști gimnaști. 

ADVERTISEMENT

Bart Conner a postat o fotografie alături de soție și fiul lor pe rețețele sociale, iar asemănarea dintre el și Dylan este vizibilă. Nadia Comăneci trăiește de ani buni în Statele Unite și este căsătorită din 1996 cu tatăl copilului ei.

Fosta gimnastă se poate lăuda cu o familie frumoasă, de care este mândră. Deținătoarea a cinci medalii olimpice de aur arată la fel de bine ca întotdeauna la cei 59 de ani pe care i-a împlinit în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cum arată astăzi fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani și seamănă foarte mult cu tatăl său

Ajuns la vârsta adolescenței, Dylan are 14 ani și părinții lui au toate motivele să se mândrească cu el. Fiul Nadiei Comăneci nu a moștenit doar trăsăturile fizice de la părinții lui, ci și pasiunea pentru gimnastică, spre bucuria acestora. În 2020, tânărul a câștigat primul lui concurs.

Dylan îi prinde din urmă pe părinții lui și practică sportul care le-a adus și lor succesul răsunător cu mulți ani în urmă. Adolescentul a câltigat deja mai multe concursuri locale în Oklahoma City, acolo unde sunt stabiliți Nadia Comăneci și Bart Conner.

ADVERTISEMENT

„Multă lume spu­ne că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea ob­serva că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia”, povestea Bart Conner în 2011, în cadrul unui interviu, scrie okmagazine.ro.

Nadi Comăneci alături de soțul ei, Bart Conner, și fiul lor, Dylan
Nadi Comăneci alături de soțul ei, Bart Conner, și fiul lor, Dylan. Sursa foto: Facebook

Nadia Comăneci, nostalgică la vremurile de odinioară

Zilele trecute, Nadia Comăneci a postat o fotografie de colecție de pe vremea când participa la concursuri de gimnastică. Fosta sportivă a făcut istorie atunci când a obținut primul 10 din lume într-un concurs olimpic de gimnastică, care i-a adus și titlul de „Zeița de la Montreal”.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc Nadia, mi-am numit fiica după tine”, „Întotdeauna idolul meu! Eroul meu! Modelul meu”, „Perfectă”, „Vremuri minunate pentru gimnastică… îmi e dor de acele zile”, i-au transmis fanii pe Instagram după ce a postat imaginea din timpul unui concurs.

Nadia Comăneci este considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului trecut și s-a retras din activitate după Jocurile Olimpice din 1980, după care a ajutat la antrenarea tinerilor gimnaști români. În prezent, Nadia Comăneci și soțul ei sunt proprietarii Academiei de Gimnastică „Bart Conner” în SUA.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!