Life

Cum arată astăzi Xena – Prințesa Războinică. Actrița Lucy Lawless s-a schimbat radical

23.06.2020 | 19:33
Cum arata astazi Xena  Printesa Razboinica Actrita Lucy Lawless sa schimbat radical
Cum arată astăzi Xena - Prințesa Războinică. Actrița Lucy Lawless s-a schimbat radical. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Lucy Lawless, frumoasa actriță care a jucat rolul Xenei – Prințesa Războinică, s-a schimbat complet de când a renunțat la rolul din celebrul serial. Vedeta de la Hollywood a interpretat între 1995 şi 2001 rolul Xena, însă din 2011 a prins numai roluri minore.

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, actrița născută în Noua Zeelandă, s-a schimbat radical. Lucy Lawless a renunțat la culoarea brunetă a părului și s-a făcut blondă, doar ochii albaștrii marini mai amintind de femeia fatală care se arunca în fața pericolului.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta nu mai amintește deloc de personajul pe care l-a interpretat atâția ani, având riduri, dar același zâmbet ștrengar. Cât despre viața personală, actriță este căsătorită cu producătorul serialului „Xena”, Robert Tapert (64 de ani). Cei doi au împreună doi băieţi, Julius şi Judah.

Cât de mult s-a schimbat actrița care a interpretat rolul „Xena”

Actrița Lucy Lawless este considerată la ora actuală un adevărat idol pentru comunitatea LGBTQ, însă după încheierea serialului „Xena” a prins doar roluri minore în producţii hollywoodiene, cum ar fi: „Spiderman”, „Two an a Half Men”sau „CSI: Miami”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a fost acuzată ani la rând că este lesbiană, dar își ascunde adevărata orientare sexuală. Speculațiile au apărut după ce s-a lăsat filmată în scene fierbinți alături de o femeie în „Spartacus”, dar și datorită legăturii strânse pe care a avut-o cu Gabrielle în serialul care a făcut-o celebră.

Lucy Lawless nu a dat niciodată declarații în acest sens, însă un lucru este cert, doar doi bărbați au reușit să-i cucerească inima.

ADVERTISEMENT

Primul bărbat cu care actrița a ajuns la altar este Garth Lawless cu care s-a căsătorit în anul 1988, dar drumurile lor s-au despărțit după 7 ani de relație.

În timpul acestui mariaj, actrița a devenit pentru prima oară mamă fiind însărcinată chiar în perioada în care regizorul Peter Jackson (57 de ani) a vrut să o distribuie în rolul Galadriel din „The Lord of the Rings”, personaj care i-a revenit în cele din urmă lui Cate Blachett (50 de ani).

ADVERTISEMENT

În momentul de față vedeta este căsătorită cu producătorul serialului care a consacrat-o pe marile ecrane. Lucy Laswel și Robert Tapert trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă de 12 ani.

ADVERTISEMENT