Cum arăta Astra când a câștigat Cupa României. Giurgiuvenii au luat primul trofeu din istorie cu Budescu și Morais pe teren. VIDEO

SPECIAL FANATIK
Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în Cupa Romaniei
22/05/2019, 09:24
Cum arăta Astra când a câștigat Cupa României. Giurgiuvenii au luat primul trofeu din istorie cu Budescu și Morais pe teren. VIDEO GALERIE FOTO SPECIAL FANATIK
Junior Morais și Constantin Budescu au câștigat Cupa României cu Astra. Cum arăta echipa din Giurgiu la primul trofeu din istorie

Astra Giurgiu se va duela cu FC Viitorul Constanța în finala Cupei României, sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, iar FANATIK vă amintește cum arăta primul 11 al giurgiuvenilor în momentul în care au luat primul trofeu din istoria clubului.

Cum arăta Astra când a câștigat Cupa României

Astra Giurgiu a câștigat Cupa României în sezonul 2013 – 2014, acesta fiind și primul trofeu din istoria clubului deținut de Ioan Niculae, chiar în fața FCSB-ului. Cele 90 de minute s-au terminat la egalitate, scor 0-0, dar giurgiuvenii s-au impus la loviturile de la 11 metri cu 4-2, după ce Pintilii și Varela au ratat pentru FCSB, iar Cristescu pentru Astra.

Au trecut cinci ani din momentul în care fotbaliștii de la Astra Giurgiu ridicau trofeul câștigat în finala Cupei României deasupra capului, iar din lotul formației finanțate de Ioan Niculae făceau parte jucători care în prezent nu mai sunt la Astra și care au făcut performanță la alte grupări importante.

Bucuria lui Constantin Budescu din momentul în care a câștigat Cupa României cu Astra Giurgiu
Bucuria lui Constantin Budescu din momentul în care a câștigat Cupa României cu Astra Giurgiu

Junior Morais și Budescu jucau pentru Astra Giurgiu

Giurgiuvenii au aliniat în finala Cupei României câștigată în fața FCSB-ului un prim unsprezece din care făceau parte jucători precum Silviu Lung jr., Valerică Găman, Junior Morais și Constantin Budescu, iar pe banca Astrei Giurgiu stătea Daniel Isăilă, actualul tehnician de la Al Hazm.

Echipa Astrei Giurgiu: Lung jr. – Mățel, Găman, Ben Youssef, Junior Morais – Laban, Yahaya – Yoda, Bukari, Budescu – Yazalde
Au mai intrat: Cristescu, William, Alibec
Rezerve: Coman, Seto, Papp, Ioniță

Viitorul n-a câștigat niciodată Cupa României

De partea cealaltă, FC Viitorul Constanța dorește să aibă în palmares Cupa României. Formația antrenată de Gică Hagi a câștigat titlul în sezonul 2016 – 2017, dar nu a reușit niciodată să câștige finala Cupei României. În cazul în care constănțenii se vor impune, atunci Universitatea Craiova o să joace în Europa League.

Finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și Viitorul Constanța se joacă sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Închide ×