Sporturi

Cum arată avionul personalizat peste tot al lui Floyd Mayweather. L-a costat o avere. Galerie FOTO

31.03.2019 | 11:36
Floyd Mayweather este supranumit și Mister Money

Americanul Floyd Mayweather este recunoscut pentru aroganțele sale în privința modului în care cheltuiește banii și spaniolii de la cotidianul As au prezentat cum arată avionul personalizat peste tot al fostului campion al ringului de box. Un avion care amintește în orice colț ai privi de performanțele celui supranumit Mister Money.

Cum arată avionul personalizat al lui Floyd Mayweather

Avionul despre amintesc ibericii l-a costat o nimica toată pe extravagantul Mayweather. Și nici nu ar putea fi altfel pentru unul ca el, care declara înaintea așa zisului meci al secolului cu luptătorul irlandez de MMA Conor McGregor că a câștigat din meciurile sale mai bine de 800 de milioane de dolari. Asta pentru că pentru avion a plătit 54 de milioane de dolari.

Fiecare parte a aparatului său de zbor amintește de cariera lui Mayweather. Numele americanului este tipărit pe avion, iar înăuntru apare log-ul TMT, adică The Money Team, acesta fiind vizibil imediat ce deschizi ușa și intri în incinta aeronavei. Pe aripi este înscris palmaresul fantastic al fostului boxer: 50-0!

Floyd Mayweather are un avion personalizat cu numele său
Floyd Mayweather are un avion personalizat cu numele său

Canapele și televizoare cu numele lui Mayweather cu litere de aur

Nebunia continuă în interiorul avionului, unde pe jos a fost așezat un covor pe care din nou a fost gravat palmaresul lui Mayweather și inițialele TBE, care înseamnă The Best Ever. Și piloții au pe uniformele lor trecute aceleași inițiale și cifre, semn al grandorii dusă de la extrem de sportivul american, o adevărată mașină de făcut bani.

Nebunia maximă o reprezintă însă canapelele și telvizoarele așezate în interiorul avionului, pentru că acestea au inscripționate  pe ele numele lui Floyd Mayweather, dar nu oricum, ci cu litere de aur! Americanul este probabil campion mondial și la noșalanța cu care azvârle cu banii în stânga și în dreapta, imaginile cu felul în care își numără cărămizile de dolari devenind demult ceva obișnuit în modul său de manifestare. Ceva apropiat, dar totuși nu la aceleași dimensiuni, a arătat și învinsul său din meciul secolului, Conor McGregor.