Life

Cum arată azi Al Bundy, la 74 de ani. S-a căsătorit de două ori cu aceeași femeie

30.06.2020 | 21:05
Cum arata azi Al Bundy la 74 de ani Sa casatorit de doua ori cu aceeasi femeie
Cum arată azi Al Bundy, la 74 de ani. S-a căsătorit de două ori cu aceeași femeie
ADVERTISEMENT

Ed O’Neill, actorul care a interpretat rolul lui Al Bundy din serialul de mare succes Familia Bundy, nu s-a schimbat foarte mult, chiar dacă a ajuns la vârsta de 74 de ani.

În cariera sa de peste 40 de ani, Ed O’Neill a fost nominalizat de mai multe ori pentru premii și a avut parte de momente interesante. Actorul este căsătorit a doua oară cu actrița Catherine Rusoff.

ADVERTISEMENT

Înainte de actorie, O’Neill a lucrat ca profesor suplinitor într-un liceu şi ospătar la restaurantul lui O’Neal’s Balloon, ca să se poată întreține.

Cum arată legendarul Al Bundy, la 74 de ani

Ed O’Neill s-a născut în Youngstown, Ohio, pe 12 aprilie 1946. Mama era asistent social, iar tatăl, şofer de camion şi oţelar. De pe băncile școlii, Ed s-a axat pe istorie, chiar s-a perfecționat, dar a renunțat pentru scurt timp, fiind foarte pasionat de fotbal.

ADVERTISEMENT

Așa că, s-a apucat serios de sport și a obţinut o bursă la Universitatea Ohio. La scurt timp, însă, s-a transferat la Youngstown State University, unde a jucat apărător.

Când i-a apus cariera sportivă, Ed s-a întors la şcoală şi a început să studieze actoria. Dar pentru că trebuia să se și întrețină, actorul a lucrat ca profesor suplinitor într-un liceu şi ospătar la restaurantul lui O’Neal’s Balloon.

ADVERTISEMENT
al bundy
Cum arată azi Al Bundy, la 74 de ani. sursă foto: okmagazine.ro

În 1986, Ed O’Neill s-a căsătorit cu actriţa Catherine Rusoff, dar mariajul lor a ținut doar trei ani. Patru ani mai târziu, în 1993, viaţa i-a adus din nou împreună și le-a mai dat o șansă de care au profitat din plin.

Și-au unit destinele din nou, iar astăzi se bucură de 27 de ani de căsnicie.

În cariera de actor, O’Neill şi-a făcut debutul în filmul Deliverance, lansat în 1972, după cum susține chiar el. Ciudat este faptul că nu apare deloc în această producţie.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Al Bundy este ceva mai gras decât îl știam în celebrul serial, cu părul alb, ceva riduri în plus, dar, totuși, cu aceeași carismă.

ADVERTISEMENT