Life

Cum arată băiatul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr. Fanii, surprinși de un aspect fizic

27.06.2020 | 15:09
Cum arata baiatul Laviniei Pirva si a lui Stefan Banica Jr Fanii surprinsi de un aspect fizic
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu un an, însă a evitat până acum să-i arate chipul celui mic. Băiețelul cântăreței și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit de curând un anișor, motiv pentru care celebra sa mamă a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Vedeta postează destul de rar imagini cu băiețelul ei, Alexandru. În plus, fotografiile de pe rețelele de socializare sunt făcute în așa fel încât să nu i se vadă chipul celui mic, ci mai degrabă o mână, un picior sau o altă parte a corpului.

ADVERTISEMENT

Recent, soția celebrului actor și artist Ștefan Bănică Jr. a publicat în mediul virtual o imagine de senzație, internauții fiind surprinși de faptul că cel mic nu seamănă cu părinții săi, ci este blond.

Cu cine seamănă băiatul artistei Lavinia Pîrva. Alexandru este blond

Foarte multă lume s-a întrebat cu cine seamănă băiețelul, mai ales că Lavinia Pîrva este brunetă, la fel și soțul ei, Ștefan Bănică Jr. care are tot o nuanță închisă la păr. Frumoasa artistă nu a dat niciun răspuns în mediul online, însă a scris un mesaj emoționant în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

„Minunea vieții mele este el?”, a scris cântăreața pe pagina de Instagram unde apare ținându-l în brațe pe fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr, imagine care a strâns numeroase mesaje și aprecieri. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mai ales că mulți se întreabă cu ce seamănă sau când îi va arăta artista chipul.

„Să vă trăiască bucuria! Cu cine seamănă blonduț minunea mică?”, „Wow!Blond?”, „În sfârșit! o poză cu minunea! Să vă trăiască!”, „Nu ni-l arăți și nouă pe prințul tău?! Tot așa de frumos este ca mama lui?”, sunt doar o parte din mesajele primite de artistă.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Minunea vietii mele este el?

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Frumoasa cântăreață, mesaj pentru fiul ei în ziua în care a împlinit un an

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.

Ador diminețile în care îmi zâmbești cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate!

ADVERTISEMENT

Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata❤️”, a scris Lavinia Pîrva pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT