Life

Cum arăta Beliz din Doctorul minune cu părul negru si lung. Hazal Turesan, într-o imagine din urmă cu mai mulți ani

Iată cum arăta Beliz din serialul „Doctorul minune” cu părul negru și lung, în urmă cu câțiva ani. Actrița Hazal Turesan s-a schimbat radical de atunci.
24.11.2021 | 11:17
Cum arata Beliz din Doctorul minune cu parul negru si lung Hazal Turesan intro imagine din urma cu mai multi ani
Cum arăta Beliz din Doctorul minune cu părul negru si lung. Hazal Turesan, de nerecunoscut acum câțiva ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Hazal Turesan (36 de ani), interpreta lui Beliz din serialul „Doctorul minune”, avea părul negru și lung acum câțiva ani. Actrița arăta complet diferit față de cea cu care s-au obișnuit telespectatorii.

Este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia și are o experiență de peste zece ani în seriale și filme artistice.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță este îndrăgită și de publicul din România, după ce a fost văzută în serialul turcesc difuzat la Kanal D.

Cum arăta interpreta lui Beliz din Doctorul minune cu părul negru si lung

Actrița Hazal Turesan dă viață personajului Beliz în serialul de succes „Doctorul minune”, unde interpretează rolul managerului spitalului în care se desfășoară acțiunea.

ADVERTISEMENT

Talentul, dar și frumusețea ei i-au cucerit pe telespectatorii din Turcia, dar și din România. Puțini știu cum arăta actrița în urmă cu câțiva ani, atunci când avea părul negru și lung.

Actrița Hazal Turesan din Doctorul minune
Actrița Hazal Turesan din Doctorul minune, în urmă cu câțiva ani. Sursa foto: Instagram

Fanii au fost surprinși de această fotografie și i-au lăsat sute de comentarii. „Semeni cu Katy Perry”, „Wow”, „Îți stă foarte bine cu părul negru”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Acum câțiva ani, vedeta a fost nevoită să renunțe la acest look pentru un rol dintr-un serial turcesc, „Yaşamayanlar (Dușmani peste secole)”.

Hazal Turesan s-a născut în 1985 în Ankara, capitala Turciei, locul în care a și copilărit.

Părinții și profesorii din liceu au îndemnat-o să urmeze cursurile Facultății de Teatru și Film din cadrul Conservatorului de stat din Ankara, notează kanald.ro. A absolvit facultatea cu brio în anul 2007.

ADVERTISEMENT

În 2008, actrița deja a fost cooptată în primul ei serial TV, „Unutma Beni”. Acela a fost primul pas către o carieră de succes în lumea actoriei, chiar dacă a fost un rol secundar.

Mai târziu, Hazal Turesan a fost nevoită să se mute la Istanbul pentru a-și putea desfășura activitatea ca actriță, dar și ca fotomodel. Au urmat și alte roluri importante în care a jucat și care i-au adus un număr mare de fani.

Drama actriței Hazal Turesan

Cu ceva timp în urmă, Hazal Turesan a trecut printr-o dramă cumplită. Vedeta a suferit o pierdere grea în familie la scurt timp după ce și-a început cariera actoricească.

Tatăl ei s-a luptat cu cancerul pulmonar, boală care l-a răpus, în cele din urmă. Actrița și-a revenit cu greu după pierderea suferită, care a fost una dificilă pentru toată familia.

Pierderea a venit chiar atunci când interpreta directoarei spitalului din „Doctorul minune” a început să devină cunoscută și apreciată.

Faptul că s-a concentrat pe rolul din serialul în care tocmai fusese cooptată a ajutat-o să gestioneze mai bine pierderea tatălui.

„Eram disperată să joc și atunci am avut ocazia să primesc un rol în serialul Dragoste de contrabandă. Tot în acel moment am aflat de boala tatălui meu. 

Dacă nu am înnebunit în acel moment a fost pentru că acceptasem să joc în serial. Asta m-a ajutat”, a declarat actrița despre perioada grea prin care a trecut.

ADVERTISEMENT