Life

Cum arată Bianca Brad la 52 de ani. Fosta Miss România e într-o formă de zile mari

20.05.2020 | 21:56
Cum arata Bianca Brad la 52 de ani Fosta Miss Romania e intro forma de zile mari
ADVERTISEMENT

Bianca Brad arată foarte bine și este într-o formă de zile mari. Ajunsă la 52 de ani, fosta Miss România nu și-a pierdut frumusețea. Este radiantă, pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze.

Bianca Brad, la 52 de ani. Cum arată fosta Miss România

Bianca Brad a ajuns la borna 52, dar arată foarte bine și se află într-o formă de zile mari. În urmă cu câțiva ani, vedeta făcea furori la fiecare apariție publică. Ar face-o și acum, pentru că nu și-a pierdut strălucirea, dar aparițiile ei sunt mai rare.

ADVERTISEMENT

Bianca Brad are o familie minunată. Un băiat, Luca, pe care îl adoră și care îi ocupă cea mai mare parte din timp. Din păcate, fericirea ei este umbrită de pierderea Emmei, fetița ei care a murit cu câteva zile înainte să se nască, din cauza unei malformații la inimă.

Se întâmpla în urmă cu 13 ani, pe 27 aprilie, atunci când Bianca trecea prin drama vieții ei. Inima Emmei, fetița ei aflată încă în pântece, s-a oprit, cu doar câteva zile înainte de a se naște.

ADVERTISEMENT

Actrița a suferit un șoc, a acceptat cu greu pierderea dureroasă și a încercat în fiecare zi să se conecteze cu fetița prin diferite metode.

Chiar dacă au trecut ani de la pierderea copilului, Bianca Brad este convinsă că micuța Emma o veghează de sus și îi trimite semne din când în cand pentru ca mama ei să știe că este lângă ea, cum s-a întâmplat și în ziua înmormântări, după cum mărturisea chiar artista.

ADVERTISEMENT

În 1990 a fost Miss România

În anul 1990, Bianca Brad a câștigat titlul de Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.

 

Tags: