Life

Cum arată bona filipineză angajată de Andra și Cătălin Măruță. Primele imagini postate de artistă

Iată cum arată bona filipineză pe care Andra și Cătălin Măruță au angajat-o pentru David și Eva.
10.07.2021 | 23:36
Cum arata bona filipineza angajata de Andra si Catalin Maruta Primele imagini postate de artista
Cum arată bona filipineză angajată de Andra și Cătălin Măruță. Primele imagini postate de artistă. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Acum câțiva ani, Andra și Cătălin Măruță au luat o decizie radicală pentru copiii lor, David și Eva. Cei doi au angajat o bonă din Filipine pentru a se ocupa de cei mici, din moment ce părinții au agenda plină.

Bona s-a integrat foarte bine în familia lor și se înțelege de minune cu Eva și David. Rona, așa cum este numele bonei, a fost surprinsă în cadrul unui clip video postat de Andra pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cum arată bona filipineză angajată de Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de aproape 13 ani și au doi copii minunați. Deși ar vrea să petreacă mai mult timp alături de Eva și David, cei doi au programul încărcat din pricina vieților profesionale.

Cu ceva timp în urmă, cei doi au apelat la un ajutor care să-i supravegheze pe cei mici și în care să aibă încredere. Astfel, Rona a ajuns să facă parte din familia lor, o bonă originară din Filipine.

ADVERTISEMENT

Deși nu apare în fotografiile de familie postate de Andra și Cătălin Măruță, fanii au văzut-o pe Rona într-un clip video postat de jurata de la „Românii au talent”.

Andra filma de la masă, în timp ce bona pregătea sushi împreună cu cei doi copii. Bona nu vorbește în limba română, așa că David și Eva vorbesc cu ea în engleză.

ADVERTISEMENT

Rona a fost surprinsă în timp ce le dădea indicații copiilor despre cum să facă celebrul preparat japonez. „Strângi și rulezi”, le-a indicat Rona.

Rona, bona filipineză angajată de Andra ș Cătălin Măruță
Rona, bona filipineză angajată de Andra ș Cătălin Măruță. Sursa foto: capturi Instagram

„Am aceeași bonă, de cinci ani în casă, e filipineză și face deja parte din familia noastă. L-a îngrijit prima dată pe David. Acum este bonă pentru amândoi, dar se ocupă mai mult de Eva acum.

ADVERTISEMENT

Numai când băiețelului meu îi este foarte dor de ea și îi zice ‘hai stai și cu mine puțin’, atunci eu rămân cu fata și stă ea cu fiul meu”, a declarat Andra acum câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

Rona se înțelege foarte bine cu cei mici și îi însoțește pe copii la joacă. De multe ori chiar ajung să se joace împreună.

ADVERTISEMENT