Life

Cum arăta Brad Pitt la 24 de ani. Actorul interpreta rolul lui Randy în serialul Dallas

Brad Pitt este de departe unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. A făcut istorie cu filmele în care a jucat, însă debutul său nu a fost unul ușor.
14.01.2023 | 17:55
Cum arata Brad Pitt la 24 de ani Actorul interpreta rolul lui Randy in serialul Dallas
Cum arăta Brad Pitt la vârsta de 24 de ani, pe când juca în serialul Dallas. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brad Pitt este de departe unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Peliculele în care a jucat în ultimii ani au adus încasări record, ca să nu mai vorbim de talentul, dar și de șarmul său.

Ce rol a avut Brad Pitt în serialul Dallas

Totuși la fel ca și în cazul altor mari actori, debutul său în industrie nu a fost unul deloc ușor. Au fost roluri mai bune și altele mai puțin bune, însă asta nu l-a împiedicat să viseze mai departe.

ADVERTISEMENT

Pe când avea doar 24 de ani, Brad Pitt a avut ocazia să joace în una dintre cele mai de succes producții din cinematografia americană. Este vorba despre faimosul serial Dallas.

Chiar dacă nu a apărut decât în patru episoade, rolul pe care l-a avut Brad Pitt va rămâne unul memorabil, iar actorii care au jucat alături de el știu cel mai bine asta.

ADVERTISEMENT

În serialul Dallas, Brad Pitt a jucat rolul lui Randy, iubitul lui Charlie Wade, personaj interpretat de Shalane McCall. Asta se întâmpla în perioada 1987-1988.

Pe atunci, Shalane avea doar 15 ani, iar Brad Pitt 24, însă mai apoi cei doi au devenit iubiți și în realitate pentru o perioadă de timp.

ADVERTISEMENT
Cum arăta Brad Pitt la 24 de ani. Juca în serialul Dallas atunci. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
Cum arăta Brad Pitt la 24 de ani. Juca în serialul Dallas atunci. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik

Ce scenă a rămas în istoria fanilor filmului Dallas? Charlie Wide și Randy trăiau o frumoasă poveste de dragoste de adolescenți, iar la un moment dat au decis să se refugieze în hambarul cu fân de pe domeniile familiei Ewing.

Scena pe care Brad Pitt nu o va uita niciodată

Ce a urmat mai departe, a fost cu siguranță spre deliciul fanilor. Nici măcar Patrick Duffy, care interpreta rolul lui Bobby Ewing nu va uita niciodată acea scenă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul îi găsește pe cei doi îndrăgostiți în hambar, iar mai apoi, îl scoate în șuturi de acolo pe Randy. La un moment dat, chiar și Brad Pitt a vorbit despre acel moment.

Scena a fost repetată de mai multe ori, drept urmare, a fost nevoit să încaseze mai multe șuturi la fund, așa că nu va uita niciodată cele întâmplate atunci.

“A fost o scena care a cam durut pentru că a trebuit să filmăm mai multe duble și am încasat mai multe șuturi în fund.

Scena din hambar a fost memorabilă si nu o voi uita niciodată“, spunea actorul intr-un interviu.

După ce a apărut în serialul Dallas, ofertele au început să curgă pentru Brad Pitt, iar mai departe știm deja că acesta a devenit unul dintre cei mai de renume actori de la Hollywood.

În prezent, actorul, care a divorțat de Angelina Jolie, are o nouă iubită, cu mult mai tânără și își dorește chiar să devină și tată. 

ADVERTISEMENT