Life

Cum arată Brigitte Pastramă blondă și cu părul mai scurt. Fosta soție a lui Ilie Năstase a atras toate privirile cu noul look

Brigitte Pastramă a simțit nevoia unui schimbări majore după scandalul măștilor contrafăcute. Fosta soție a lui Ilie Năstase arată complet diferit.
09.08.2021 | 20:00
Cum arata Brigitte Pastrama blonda si cu parul mai scurt Fosta sotie a lui Ilie Nastase a atras toate privirile cu noul look
Cum arată Brigitte Pastramă blondă și cu părul mai scurt. Fosta soție a lui Ilie Năstase a atras toate privirile cu noul look. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma este renumită pentru părul ei lung și negru, însă se pare că în ultima vreme s-a plictisit de această nuanță și a dorit să facă o schimbare radicală de look.

Zis și făcut, Brigitte Pastramă a apărut la ziua Vicăi Blochina cu părul scurt și blond, la rădăcini fiind în continuare negru. Nu lipsește nici bretonul care îi încadrează perfect fața.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Pastramă nu a fost recunoscută foarte ușor la petrecerea dată în cinstea prietenei sale, care a împlinit 46 de ani pe 8 august. Afacerista a atras toate privirile.

Brigitte Pastramă a rupt gura târgului. Cum arată vedeta blondă și cu părul scurt

Cel mai probabil este vorba de o perucă, asta pentru că bruneta nu a făcut până acum asemenea modificări radicale ale podoabei capilare, dar sunt și persoane care cred că este reală schimbarea.

ADVERTISEMENT

De altfel, Brigitte Pastramă a făcut un mic sondaj înainte de a apărea în public cu părul scurt și blond. Vedeta și-a întrebat fanii dacă o prinde look-ul, arătându-le urmăritorilor că se gândește la ei.

Schimbarea suferită de femeia de afaceri este una neașteptată pentru toată lumea, în mod normal fosta concurentă de la Pro TV purtându-și părul strâns sau lăsat liber.

ADVERTISEMENT

Tunsoarea se pare că este singurul lucru pe care vedeta nu îndrăznește să-l facă, ea fiind renumită pentru operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor.

Brigitte Pastramă, cu părul scurt și blond
Brigitte Pastramă, cu părul scurt și blond. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Brigitte Pastramă, adevărul despre operațiile estetice

Soția lui Florin Pastramă nu a ascuns niciodată că s-a tunat, prima intervenție chirurgicală de acest gen având loc în urmă cu ani buni, pe când era căsătorită cu Octavian Sfăt.

ADVERTISEMENT

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea?

Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum!

Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate.

Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?”, a declarat Brigitte Pastramă la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT