News

Cum arăta Brigitte Sfăt în perioada în care a stat după gratii! Nu era operată și nici brunetă

02.04.2019 | 14:11
Cum arăta Brigitte Sfăt în perioada în care a stat după gratii!

Emisiunea ”Ferma” de la Pro TV a scos la iveală nu numai tensiuni între concurenți și greutățile traiului în creierii munților, ci și povești de viață. În prima ediție a show-ului, Brigitte a spus că experiența în care a intrat nu va fi atât de dificilă, dat fiind faptul că este obișnuită cu condițiile modeste.

Cum arăta Brigitte Sfăt în perioada în care a stat după gratii

Trecutul brunetei a fost deseori adus în discuție în publicațiile tabloide, dar legătura cu Ilie Năstase a schimbat imaginea ei, propulsând-o în topul celor mai mediatizate femei. Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute modele din Banat care a câștigat titlurile de „Top Model România” și „Top Model of the World”. În anul 2002, a rămas văduvă în urma decesului soțului ei, afaceristul Octavian Sfăt, cu care are și o fetiță.

În urma decesului lui, femeia de afaceri s-a trezit moștenitoarea a două cluburi, a unui restaurant, două case și a unui hotel. Un an mai târziu, a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate și la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei, împreună cu ajutorul altor trei persoane, pe managerul unui club din localitate, obligându-l să îi dea 5.000 de euro. Pentru faptele sale, bruneta a fost condamnată de judecători la închisoare, iar ulterior a fost eliberată condiționat.

Cum arăta Brigitte Sfăt în perioada în care a stat după gratii! Nu era operată și nici brunetă
Nu era operată și nici brunetă

„Da, am fost nevoită să mă descurs”

„Da, am fost nevoită să mă descurc. Eu am fost închisă în anul 2003, la două luni şi jumătate după ce a murit primul meu soţ. Acolo, ca să pot să ies mai repede afară, am lucrat la popota cadrelor şi găteam de dimineaţă de la ora 5 şi până seara la 100 şi ceva de cadr care păzeau acolo, la penitenciar.

Cum arăta Brigitte Sfăt în perioada în care a stat după gratii! Nu era operată și nici brunetă
În închisoare, Brigitte s-a apucat de predat aerobic și fitness colegelor sale

Am învăţat să gătesc orice, în orice condiţii, şi mă gândeam că uite cum se întâmplă, ajung în aceeaşi situaţie pentru că acolo era o fermă…venea laptele şi noi trebuia să facem brânză, să ne descurcăm”, a povestit Brigitte în cadrul emisiunii. În penitenciar, fosta soție a lui Ilie Năstase nu a trecut neobservată, căci s-a apucat de predat aerobic și fitness colegelor sale, și-a vopsit pereții celulei în care a fost închisă în culoarea roz, dar a dat chiar și un interviu pentru Playboy.