Life

Cum arată bunica lui Ruby. Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani, iar artista i-a făcut o mare surpriză

Bunica lui Ruby a împlinit 85 de ani, iar artista i-a pregătit un moment cu adevărat emoționant, în fața tuturor fanilor săi.
01.11.2022 | 17:32
Cum arata bunica lui Ruby Mamaia Gherghina a implinit 85 de ani iar artista ia facut o mare surpriza
Ruby, moment emoționant pentru bunica Gherghina de ziua ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are nenumărate concerte în România, însă cel mai recent dintre ele a fost de-a dreptul impresionant.

Ruby i-a făcut o surpriză de proporții bunicii sale de ziua ei

Noaptea trecută, Ruby, care a fost extrem de afectată de moartea lui Nosfe, a cântat la un local din nordul Capitalei. Prezentă la eveniment a fost și bunica sa, Gherghina, care a împlinit 85 de ani.

ADVERTISEMENT

În ciuda vârstei înaintate, femeia a vrut să o vadă pe nepoata ei pe scenă și iată că a și reușit. Ce nu se aștepta însă bunica Gherghina, este ca aceasta să îi facă și o surpriză de proporții.

Conform cancan.ro, luni seară, pe la ora 22.00, cântăreața și bunica ei au ajuns la locația respectivă. După o oră, Ruby a urcat pe scenă, iar în tot acest timp, a fost atent supravegheată de bunica Gherghina.

ADVERTISEMENT

Ruby a făcut un adevărat show, însă finalul a fost unul emoționant. După ce și-a încheiat prestația artistă, Ruby și-a îmbrățișat bunica și i-a făcut și o urare în fața tuturor.

Mai mult de atât, artista a fost atentă și la detalii. După ce toți aflați în sală au aflat că este ziua bunicii sale, la masa celor două a apărut și un tort, dar și o șampanie.

ADVERTISEMENT
Bunica lui Ruby a împlinit 85 de ani. Sursă foto: Instagram
Bunica lui Ruby a împlinit 85 de ani. Sursă foto: Instagram

Ruby și bunica Gherghina au o relație specială

Întregul eveniment a fost sărbătorit cum se cuvine, iar Ruby i-a transmis la microfon bunicii sale cât de mult o iubește și o apreciază.

Evident, bunica Gherghina a fost extrem de emoționată și cel mai probabil nu s-a așteptat la un asemenea gest din partea nepoatei sale.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că Ruby și bunica ei au o relație cât se poate de specială. Părinții artistei nu au fost atât de implicați în creșterea ei, drept urmare, bunica Gherghina s-a ocupat de ea, astfel încât să aibă o copilărie cât se poate de frumoasă.

Chiar artista povestea la un moment dat că are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

ADVERTISEMENT
Tags: