News

Cum arăta Bursucu, asistentul lui Teo Trandafir, acum 17 ani! ”Prima noastră poză împreună!”

05.04.2019 | 15:38
Teo a postat o poză cu Bursucu, cu 17 ani în urmă

Bursucu este unul dintre cele mai îndrăgite vedete TV de la noi, dar te-ai gândit vreodată cum arăta asistentul lui Teo Trandafir când era mai tânăr? Îți prezentăm o poză de a Bursucului, făcută în urmă cu 17 ani.

Uite-l pe Bursucu, în urmă cu 17. Era de nerecunoscut

Imaginea a fost postată chiar de colega sa, Teo Trandafir, pe contul personal de Instagram. Pe atunci, Bursucul era un tânăr dansator, fan înfocat al cunoscutei prezentatoare TV și nu își imagina că într-o zi, cei doi vor lucra împreună.

Viața lui Adrian Cristea, alias Bursucu s-a schimbat radical în momentul în care a participat la emisiunea Dansez pentru tine, în calitate de coregraf. S-a îndrăgostit iremediabil de televiziune și iată că sorții l-au adus împreună cu Teo Trandafir, al cărei admirator era încă din tinerețe. Cei doi prezintă emisiunea Teo Show, difuzată de Kanal D.

Teo și Bursucu, într-o poză de acum 17 ani
Teo și Bursucu, într-o poză de acum 17 ani

Teo Trandafir, la un pas de moarte în trafic

În altă ordine de idei, Teo Trandafir a povestit recent un episod mai puțin cunoscut din viața sa. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, însă nu a avut parte numai d emomente frumoase.

Teo a fost la un pas de moarte, în urmă cu mulți ani, pe când fetița sa Maya era micuță. Vedeta se grăbea săre casă de la serviciu și a decis să intre pe contrasens, moment în care a văzut în fața ochilor un tir care se apropia cu viteză.

La vremea mea, fii-mea a inventat o regulă, din capul ei cel mic, cum că nu suportă să îi facă altcineva baie, iar atunci indiferent ce era, la ora respectivă trebuia să ajung acasă. Și a crescut ea, a crescut ea, în timp ce eu îi făceam băiță în fiecare seară. Și într-o zi nu am mai ajuns și am luat-o pe contrasens, pe Șoseaua de Centură, disperată să ajung la baie, și am văzut tirul în față. Și am zis, gata! Asta a fost, am început să zic “Tatăl nostru“, măcar să ajung cu rugăciunea spusă. M-a lăsat cineva să intru în coloană pe partea mea și când am ajuns, în momentul ăla. Maia urlase: “mamiiiiii“. Și mă așteptau acasă, toți, cu ochii mari și m-au întrebat ce mi s-a întâmplat. Le-am răspuns: era să mor călcată de tir, ca să ajung să îi fac copilului baie” , a povestit Teo Trandafir.