Life

Cum arată Camelia Mitoșeru, după operația pe creier. Aceasta a fost rasă în cap. Foto

Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier, iar aspectul său fizic a suferit transformări.
31.05.2021 | 21:23
Cum arata Camelia Mitoseru dupa operatia pe creier Aceasta a fost rasa in cap Foto
Cum arată Camelia Mitoșeru, după operația pe creier. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier în luna februarie a acestui an, în urma căreia aspectul său fizic a avut de suferit. Iată cum arată aceasta după cele mai grele momente din viața sa.

Cum arată Camelia Mitoșeru, după operația pe creier suferită anul acesta

Camelia Mitoșeru a fost invitată de Mirela Vaida în platoul emisiunii Acces Direct, unde aceasta a vorbit pe larg despre operația pe care a suferit-o, dar și despre cum a descoperit că este bolnavă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit și că din cauza aceasta ea nu mai are păr și trebuie să poarte o perucă, deoarece a fost rasă în cap pentru această operație. Totuși, ea este foarte zâmbitoare.

„E perucă, să știi. Părul ăla era natural. Am fost rasă în cap. Vreau să-ți spun că toate analizele mi-au iesit excelente. Eu mă simt excelent”, a spus aceasta la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru, despre operația sa: M-a costat de m-a rupt

Camelia Mitoșeru s-a plâns că operația ei a fost foarte scumpă și a costat-o foarte mult, pe lângă faptul că a fost una riscantă. Mai mult, ea a trebuit să aștepte ceva timp, pentru că nu exista sânge compatibil cu al ei.

„Nu mi-a fost frică de riscuri. M-a costat de m-a rupt. 8 ore a durat operația. Domnul profesor doctor a venit la mine și mi-a zis că nu mă poate opera deoarece nu aveau sânge”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT
Camelia Mitoșeru
Camelia Mitoșeru, după operație. Susra foto: Antena 1

Camelia Mitoșeru a vorbit și despre fiul ei, Mihai Mitoșeru, despre care a spus că a suferit foarte mult din cauza operației sale, dar aceasta a avut-o alături de Oana Roman.

„Mihai a fost vai de capul lui, a suferit ca un câine, lângă mine. Oana Roman a fost lângă el. Eu după operație m-am trezit și am început să vorbesc. Nimeni nu mi-a spus ce simptome au avut alții înainte”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat vestea bolii

Camelia Mitoșeru a povestit că a avut un episod în care a leșinat și s-a prăbușit efectiv peste calorifer, iar de atunci a mers la medic și a aflat că trebuie să fie operată pe creier.

„Într-o zi, am căzut la frigider peste calorifer și m-am învinețit toată. Câteodată simțeam că mă duc într-o parte. Mi-am făcut RMN. Eu nu aveam nimic. Vedeam perfect”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: