Sport

Cum arată cântarul de 10.000 de euro din baza de la Săftica! Antrenorul lui Dinamo laudă condiţiile de pregătire. Foto exclusiv

Jucătorii lui Dinamo se pregătesc pentru primul sezon în Liga 2. Oficialii clubului laudă condiţiile de la Săftica, iar FANATIK vă prezintă şi cântarul de 10.000 de euro din cantonamentul "câinilor".
25.06.2022 | 20:22
Cum arata cantarul de 10000 de euro din baza de la Saftica Antrenorul lui Dinamo lauda conditiile de pregatire Foto exclusiv
Cum arată cântarul de 10.000 de euro din baza de la Săftica! Antrenorul lui Dinamo laudă condiţiile de pregătire. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a reunit luni, pe 20 iulie, pentru a începe pregătirile pentru liga secundă. Gică Mihali conduce şedinţele de pregătire şi ar putea să fie antrenorul cu care Dinamo începe sezonul din Liga 2.

Gică Mihali laudă condiţiile de la Săftica: “Avem una dintre cele mai moderne baze de pregătire din România”

Antrenorul “câinilor” laudă condiţiile de la Săftica, despre care spune că sunt extraordinare: “Sincer, avem una dintre cele mai moderne baze de pregătire din România. Avem condiţii excelente de pregătire. Nu puteam să cer mai mult”, a spus Mihali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamoviştii se laudă şi cu un cântar ultramodern, care a costat nu mai puţin de 10.000 de euro. Astfel, staff-ul condus de Mihali poate obţine toate informaţiile despre parametrii în care se încadrează fiecare jucător în parte.

Cum arată cântarul de 10.000 de euro de la Săftica

FANATIK vă prezintă imaginile cu cântarul modern al dinamoviştilor. Imediat după reunirea lotului, a fost pus în folosinţă, vestea bună pentru Mihali fiind faptul că niciun jucător nu a venit cu o greutate exagerată.

ADVERTISEMENT
Cântarul de 10.000 de euro de la Săftica. Sursa foto: Fanatik
Cântarul de 10.000 de euro de la Săftica. Sursa foto: Fanatik

Dacă la capitolul condiţiilor de pregătire dinamoviştii sunt foarte mulţumiţi, la nivelul lotului lucrurile nu stau la fel de bine. Dinamo nu a bifat niciun transfer deocamdată, iar şansele de a aduce jucători importanţi sunt mici, în condiţiile financiare grele de la echipă.

Dinamo are nevoie de transferuri pentru a se bate la promovare

Gică Mihali a precizat că pentru a se bate la promovare, Dinamo are nevoie de încă 5-6 jucători cu experienţă. Deocamdată, lotul a fost completat cu jucători care au evoluat la echipa a doua şi la U-19.

ADVERTISEMENT

După ce s-a confruntat cu un adevărat exod după retrogradare, încă există fotbalişti care vor să părăsească echipa. Steliano Filip şi Ricardo Grigore au spus public că vor să îşi încheie contractele cu Dinamo în această vară.

DDB, singura entitate care bagă bani constant la Dinamo! Datoriile pe termen scurt ale clubului sunt uriaşe

Însă, clubul nu vrea să renunţe la cei doi fără a primi nicio sumă de transfer, astfel că situaţia rămâne încordată la Dinamo, jucătorii ameninţând că îşi vor depune memorii dacă nu îşi vor primii restanţele financiare.

ADVERTISEMENT

Nici din punct de vedere financiar lucrurile nu sunt roz la club. DDB rămâne singura entitate care virează constant sume de bani în club, însă datoriile care trebuie acoperite imediat se ridică la 800.000 de euro.

  • 10.000 de euro a costat cântarul de la Săftica
  • 1 este numărul de retrogradări suferite de Dinamo în 74 de ani de existenţă

 

ADVERTISEMENT