Life

Cum arată Carmen Grebenișan la 4 zile după finala Survivor România 2023. E schimbată total, nici nu zici că a stat 5 luni în junglă

Cât de transformată e Carmen Grebenișan la numai 4 zile de la finala Survivor România 2023. Nu ai crede că a fost în junglă 5 luni.
28.05.2023 | 18:14
Cum arata Carmen Grebenisan la 4 zile dupa finala Survivor Romania 2023 E schimbata total nici nu zici ca a stat 5 luni in jungla
Cât de transformată e Carmen Grebenișan la numai 4 zile de la finala Survivor România 2023. Nu ai crede că a fost în junglă 5 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată influencerița la 4 zile după finala competiției sportive de la Pro TV. E schimbată total, nici nu zici că a stat 5 luni în junglă. Ce a făcut prima oară când a ajuns acasă la partenerul de viață, Alex Militaru.

Cât de transformată e Carmen Grebenișan la numai 4 zile de la finala Survivor România 2023. Nu ai crede că a fost în junglă 5 luni

Carmen Grebenișan e transformată complet la numai 4 zile de la finala Survivor România 2023. Nu ai crede că a fost în junglă timp de 5 luni. Nici măcar fanii din social media nu au mai recunoscut-o pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Pro TV s-a afișat complet naturală pe micile ecrane, însă la revenirea în țară a intrat direct în saloanele de înfrumusețare. S-a vopsit blond platinat pentru a merge la un eveniment organizat de prietena sa, Alina Ceușan.

În plus, tânăra s-a aranjat și a îmbrăcat cea mai mulată rochie neagră din garderobă, semn că i-a fost dor să revină la viața sa mondenă. Faimoasa a revenit în forță pe rețelele de socializare, unde fanii i-au lăsat zeci de mesaje.

ADVERTISEMENT

„Wow, ce face un filtru”, „Ce dor mi-a fost”, „Ești mult mai frumoasă naturală sau cu un machiaj mai light”, „Frumoasă la interior și la exterior” sau „Mi-a fost dor de postările tale”, i-au scris fanii pe Instagram.

Blondina a citit comentariile oamenilor și unora chiar le-a răspuns, Carmen Grebenișan menționând că nu a apelat la filtre. Ce-i drept, schimbările sunt radicale, mai ales că mulți s-au obișnuit cu ea nemachiată.

ADVERTISEMENT
Carmen Grebenișan, influenceriță
Carmen Grebenișan, schimbare radicală după Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Carmen Grebenișan, alături de familie după Survivor

Carmen Grebenișan a ocupat locul 3 în reality show-ul Survivor România 2023, în ciuda faptului că telespectatorii au sperat până în ultima clipă să câștige o fată anul acesta. Vedeta a rezistat 5 luni departe de cei dragi.

Cel mai mult i-a simțit lipsa soțului său, Alex Militaru, care a așteptat-o la aeroport cu un buchet de flori. Cei doi au petrecut o duminică frumoasă în doi, fosta concurentă din Republica Dominicană savurând tot felul de preparate culinare.

ADVERTISEMENT

„Am câștigat recompensa de comunicare duminica asta, familia mea”, este descrierea de pe Instagram, pe care Carmen Grebenișan a lăsat-o în dreptul imaginilor în care apare cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT