Life

Cum arată casa de la munte a Andreei Marin. În ce localitate se află

Cum arată și în ce localitate se află casa de la munte a Andreei Marin. Vedeta a construit proprietatea cu mult timp în urmă.
02.05.2023 | 08:46
Cum arata casa de la munte a Andreei Marin In ce localitate se afla
Cum arată casa de la munte a Andreei Marin. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa de la munte a Andreei Marin a fost construită cu ceva timp în urmă. Vedeta de televiziune merge acolo atunci când vrea să se bucure de liniște. În ce localitate se află proprietatea?

Cum arată și unde se află casa de la munte a Andreei Marin

Andreea Marin locuiește în București, alături de fiica și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, însă fosta prezentatoare are și o proprietate la munte, departe de agitația orașului.

ADVERTISEMENT

Cu ani în urmă, vedeta și-a construit o casă la munte, la Telega, în județul Prahova. Aceasta merge de fiecare dată când vrea să se relaxeze. Anul acesta, a mers la locuința de la munte înainte de Paște și s-a ocupat puțin de proprietate, pe care a decorat-o cu flori.

“Înainte de Paște, casa, livada și grădina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim!

ADVERTISEMENT

La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin”, a scris Andreea Marin pe pagina de Facebook.

Cum a ajuns Andreea Marin să-și construiască o casă la munte

Acum ceva timp, pe vremea în care lucra la Televiziunea Română, Andreea Marin a povestit cum a ajuns să cumpere un teren la țară în urma unei vizite la niște prieteni. Vedeta a văzut, pe un copac, un număr de telefon.

ADVERTISEMENT

După ce a sunat la numărul respectiv, Andreea Marin a aflat că proprietarii sunt niște oameni în vârstă, care au locuit cândva în sat. Astfel, fosta prezentatoare a început să construiască de la zero casa de vacanță.

Locuința este construită din lemn, în stilul vedetei de televiziune. Recent, “Zâna Surprizelor” a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că nu o atrage deloc marea pentru minivacanța de 1 mai. În schimb, ea și familia ei preferă muntele.

ADVERTISEMENT

“Pe mine nu mă atrage deloc marea de 1 Mai. Nu știu de ce. Mă atrage muntele. Avem o casă la munte și ne place să mergem acolo”, a declarat aceasta pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT